counter

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο με τον πατέρα του – “Η ζωή έχει λύπη και χαρά”

Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο με τον πατέρα του – “Η ζωή έχει λύπη και χαρά”
Στέλιος Κυμπουρόπουλος: Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο με τον πατέρα του – “Η ζωή έχει λύπη και χαρά”

Ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος διανύει δύσκολες μέρες καθώς όπως έκανε γνωστό ο πατέρας του βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας είχε εξηγήσει ότι χρειάστηκε να νοσηλευτεί μετά από πυρετό αγνώστου αιτιολογίας που τον βασάνιζε.

Μάλιστα, την σημερινή ημέρα του Δεκαπενταύγουστου ο πατέρας του Στέλιου Κυμπουρόπουλου εξακολουθεί να νοσηλεύεται ενώ ο ίδιος δεν φεύγει λεπτό από πλάι του.

Μάλιστα, με μία ανάρτηση που έκανε στο Instagram έδειξε ότι βρίσκεται ακόμη στο πλευρό του πατέρα του μέσα στο νοσοκομείο.

«Κάθε χρόνο μαζί με τις χιλιάδες οικογένειες που γιορτάζουν σήμερα κάποιο δικό τους άνθρωπο λόγω της ένδοξης γιορτής της Ορθοδοξίας, γιορτάζουμε και εμείς τον πατέρα μου. Τέτοια ημέρα μετά την εκκλησία και την Θεία Λειτουργία της Κοιμήσεως της Θεοτόκου που ήμασταν για να τιμήσουμε την Παναγία μας, ακολουθούσε μια γευστική απόλαυση από όλη την οικογένεια σε κάποιο πρωινό για να γιορτάσουμε το μπαμπά. Χρόνια συνήθεια αυτό! Φέτος κάτι τέτοιο δε μπορεί να συμβεί. Η υγεία του μπαμπά περνάει κρίση. Αλλά τελικά η αλήθεια είναι ότι αυτό που μετράει είναι το “Μαζί” και το όμορφο το κάνουν οι άνθρωποι. Η ζωή έχει λύπη και χαρά! Έχει αγωνία και ανεμελιά! Όλα είναι μέσα στη ζωή, και συμβαίνουν παράλληλα. Και σήμερα η γιορτή μας βρήκε στο νοσοκομείο όπως και άλλες οικογένειες. Ε και; Χαρμόσυνη είναι και αυτό γιατί είμαστε “Μαζί”. Κοντά σε ιατρούς, νοσηλευτές-νοσηλεύτριες και λοιπό νοσοκομειακό προσωπικό που προσπαθούν για του ασθενείς. Ή και με άλλους συγγενείς που κάθονται δίπλα σε μια καρέκλα συντροφιά στους ανθρώπους τους. Μάλιστα μοιράζαμε γλυκά ο ένας στον άλλο για τις ευχές. Και στην άλλη πλευρά υπάρχουν οι οικογένειες που περνάνε όμορφα κάπου χαλαρά και αυτό είναι υπέροχο, γιατί έτσι είναι η ζωή! Δόξα σοι ο Θεός είχαμε την χαρά έστω και έτσι να χαρούμε με τη γιορτή του μπαμπά και μέσα σε χαρές και πόνους να κάνουμε σχέδια για το μέλλον! Χρόνια Πολλά με τη σκέπη της Παναγίας μας», έγραψε ο Στέλιος Κυμπουρόπουλος στην ανάρτησή του.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του Στέλιου Κυμπουρόπουλου:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR