counter

Στέλιος Κρητικός: Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν εκτός "Mega με Μία"

Στέλιος Κρητικός: Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν εκτός "Mega με Μία"
Στέλιος Κρητικός: Απαντά στις φήμες που τον ήθελαν εκτός "Mega με Μία"

Στέλιος Κρητικός

Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός μιλάει στο MYtv για τη συμμετοχή του στη νέα πρωινή εκπομπή «Mega με μία» στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ απαντά σε όλα τα κακώς κείμενα που ακούστηκαν το τελευταίο διάστημα για τον στενό συνεργάτη και φίλο του, Μάρκο Σεφερλή.

Αληθεύουν όσα ακούστηκαν την καλοκαιρινή περίοδο, οπότε στηνόταν ακόμα η πρωινή εκπομπή του Mega, ότι οι υπεύθυνοι του καναλιού δεν σε ήθελαν;  Η πρόταση έγινε από τον ίδιο τον Μάρκο, ο οποίος με πρότεινε στο Mega ως μέλος της ομάδας του στην εκπομπή. Δεν μπήκα καθόλου στη διαδικασία να ασχοληθώ με τα δημοσιεύματα, γιατί δεν ήξερα τι είναι αλήθεια και τι ψέματα. Ο καθένας έγραφε είτε αυτό που άκουγε είτε αυτό που ο ίδιος εισέπραττε όσο διάστημα εγώ βρισκόμουν σε αναμονή για το αν τελικά θα αποτελώ μέλος της εκπομπής. Το μόνο που με ενδιέφερε ήταν η εμπιστοσύνη του Μάρκου και οι συζητήσεις που έκανα με το κανάλι. Σίγουρα είχα την αγωνία αν θα επιλεγώ, αλλά από εκεί και πέρα δεν ασχολήθηκα με δημοσιεύματα, γιατί εγώ γνώριζα όλη την αλήθεια μέσα από τις συζητήσεις που είχα κάνει με τους υπευθύνους του Mega.

Πώς είναι η μετάβασή σου από την υποκριτική σε έναν χώρο που δεν τον γνωρίζεις, όπως είναι η παρουσίαση;  Στην πρωινή εκπομπή δεν εκπροσωπούμε το θέατρο παρά μόνο τους εαυτούς μας. Ο καθένας στην ομάδα είναι μία ξεχωριστή μονάδα και προσωπικότητα. Και ο ένας συμπληρώνει τον άλλο... Είμαστε ένα παζλ, το οποίο συμπληρώνουμε όλοι μαζί το πρωί. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR