counter

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η δημοσιογραφία, η σύζυγος και τα παιδιά

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η δημοσιογραφία, η σύζυγος και τα παιδιά
Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η δημοσιογραφία, η σύζυγος και τα παιδιά

Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι από τους δημοσιογράφους που έχουν γράψει πολλά χιλιόμετρα στα τηλεοπτικά κοντέρ και όχι μόνο. Η δημοσιογραφία, μπήκε από νεαρή ηλικία στην ζωή του και το κοινό ενδιαφέρεται να μάθει τα πάντα για την ζωή του, από το βιογραφικό μέχρι και το ποια είναι η σύζυγός του. Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσάς άγνωστα στοιχεία και λεπτομέρειες για εκείνον.

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Το βιογραφικό, οι σπουδές και οι εκπομπές που τον είδαμε

Η δημοσιογραφία μπήκε στη ζωή του όταν, φοιτητής ακόμα στο Πάντειο πανεπιστήμιο, αποφάσισε να γραφτεί στη σχολή του ΑΝΤ1. Αμέσως ξεχώρισε, όπως και πολλές άλλες συμφοιτήτριές του μιας και στα διπλανά θρανία ήταν η Σάσα Σταμάτη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Δέσποινα Καμπούρη και πολλοί άκομα γνωστοί Έλληνες. 

Διαβάστε επίσης: Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα"

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ήταν μέρος της "Φωλιάς των Κουκου", αλλά φέτος τον βλέπουμε στην "Super Κατερίνα" που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου. Επιπλέον, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είχε κατέβει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος για το Παλαιό Φάληρο, στις εκλογές του 2020.

Το Instagram του είναι @stefkonstantinidis.

Στέφανος Κωνσταντινίδης: Η σύζυγος και τα παιδιά

Στην προσωπική του ζωή, ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είναι ένας ευτυχισμένος σύζυγος και μπαμπάς, αφού με την εκλεκτή της καρδιάς του, Μαρία Δήμου έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Σε συνέντευξή τους, έχουν δηλώσει για το πώς έγινε η πρόταση γάμου: 

"Την ιδέα να πάρω μονόπετρο και να κάνω πρόταση γάμου μού την έβαλε ο κύριος Θανάσης, ο άντρας της Χριστίνας Λαμπίρη. Μου είπε πως οι γυναίκες θέλουν και λίγο το… ροζ συννεφάκι τους και είναι πιο ρομαντικές από τους άντρες. Έτσι αγόρασα ένα δαχτυλίδι και εκεί γύρω στις γιορτές που γύρισα σπίτι και εκείνη είχε μαγειρέψει της είπα: “Τώρα θα σου κλείσω τα μάτια και θα παίξουμε ένα παιχνίδι με γεύσεις” και της το έδωσα!"

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR