counter

Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα"

Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα"
Στέφανος Κωνσταντινίδης: “Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα"

Στην εκπομπή «Breakfast@star» και τη Μαίρη Αργυριάδου παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ο Στέφανος Κωνσταντινίδης ο οποίος σχολίασε τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης ενώ αναφέρθηκε και στην δήλωση που έκανε για την Φαίη Σκορδά.

«Πόσο “παλιότερα” έβλεπες Φαίη μου το 3 μπροστά; 30% σε τέταρτο έχεις να δεις από το 2016 που ήμουν κι εγώ στην εκπομπή» είχε γράψει ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας» είπε χαρακτηριστικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες» πρόσθεσε ο δημοσιογράφος που φέτος βρίσκεται μαζί με την παρουσιάστρια στον Alpha.

Λίγο αργότερα ο Στέφανος Κωνσταντινίδης αναφέρθηκε στη Φαίη Σκορδά λέγοντας χαρακτηριστικά: «Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο.Εάν ήξερα ότι θα έχω φάει αυτές τις πεσιματικές, δεν θα είχα γράψει αυτή τη δήλωση για τη Φαίη. Τα πήρα κρανίο, κακώς βέβαια. Έπρεπε να είχα πάρει ανάσες και να μην έγραφα τίποτα».

 Σχετικά με τα γεγονός που δεν του μιλάει ο Νίκος Μάνεσης εξαιτίας ενός σχολίου που είχε κάνει για εκείνον ο Στέφανος Κωνσταντινίδης είπε: «Δε μου μιλάει. Ο Νίκος Μάνεσης, απ’ ότι γνωρίζω, δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι, δε θα μου έδινε ποτέ συνέντευξη και δε θα ήταν ποτέ καλεσμένος σε μια εκπομπή που είμαι εγώ. Είχα κάνει ένα σχόλιο στο παρελθόν που δεν του άρεσε».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR