counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το σχόλιο για την προσωπική ζωή της Φαίης Σκορδά! "Θέλω να πω..."

Για τα όσα ακούστηκαν το Σαββατοκύριακο για την προσωπική ζωή της της Φαίης Σκορδά  και τις φήμες περί σχέσης με τον Σέρχιο Αραούχο, τοποθετήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το Happy Day, το πρωί της Δευτέρας 1/4.

«Θέλω να πω για το σκηνικό για τη Φαίη Σκορδά, ότι η Φαίη είναι τόσο προσεκτική στο τι πληροφορίες δίνει για την προσωπική της ζωή που ακόμα κι αν είχε σχέση, θα έπρεπε να έχει περάσει καιρός, να το έχει πει στη μαμά της, στα παιδιά της, στον περίγυρό της και μετά θα ανέβαζε μία φωτογραφία από τη Ρώμη. Δεν τον ξέρω τον Αραούχο, αλλά έχω ακούσει ότι γενικά είναι δυνατός παίκτης. Φλερτάρει τις ωραίες Ελληνίδες. Ξέρω ότι δεν είναι ένα παιδί που κάθεται μόνο του και κλαίει τη μοναξιά του. Μία που ξέρω δεν ανταποκρίθηκε, αλλά κολακεύτηκε» ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε λέγοντας:

Διαβάστε επίσης: Φαίη Σκορδά: Ξεκαθαρίζει για τη φωτογραφία που δημοσίευσε ο Σέρχιο Αραούχο από το ταξίδι της στην Ιταλία - "Χαίρομαι που θέλετε να είμαι ερωτευμένη"

 

«Απλά όποιος ξέρει τη Φαίη -δεν σου λέω εγώ που τη ξέρω κι έχω κάνει παρέα- και ως τηλεθεατής, έχει χωρίσει από τον Λιάγκα τόσα χρόνια, δεν έχεις μάθει ποτέ για σχέση της, για να μπει στη διαδικασία να δημοσιοποιήσει κάτι για την προσωπική της ζωή, πρέπει να είναι σίγουρη 1000% κι όχι απλά έτσι, “έβαλα μία φωτογραφία κι άφησα να συζητηθεί”».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR