counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αλλαγές στο Happy Day και η απάντηση για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αλλαγές στο Happy Day και η απάντηση για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Οι αλλαγές στο Happy Day και η απάντηση για την επιστροφή του Δημήτρη Παπανώτα

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Γωγώ Αυγερινοπούλου για το δεύτερο τεύχος του ηλεκτρονικού περιοδικού Asist. Η παρουσιάστρια μίλησε για τις επικείμενες αλλαγές στο Happy Day, αλλά και το ενδεχόμενο επιστροφή τους Δημήτρη Παπανώτα στην εκπομπή.

Το «Happy day»  είναι  στις οθόνες μας έξι χρόνια και βαίνει καλώς. Αισθάνεσαι ότι μπορείς να γίνεις ένας νέος «Γιώργος Παπαδάκης» στην πρωινή ζώνη;

Αλήθεια ξεκίνησα στο «Happy day» όταν ήμουν έγκυος πέντε μηνών στη Μαιρούλα και τώρα η κόρη μου έγινε έξι ετών. Την απολαμβάνω την εκπομπή μου. Δεν σου κρύβω ότι κατά καιρούς, μου έχουν γίνει προτάσεις και συζητήσεις για το πώς βλέπω την προοπτική να κάνω κάτι άλλο και να αλλάξω ζώνη. Όμως μου αρέσει πολύ αυτό που κάνω όπως και η σχέση, που έχουμε χτίσει με τους τηλεθεατές. Το «Happy day» είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητας μου, που το έχω αγαπήσει και δεν νιώθω έτοιμη να το αποχαιρετήσω. Τώρα αν αυτό θα κρατήσει 30 χρόνια όπως η εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη είναι κάτι που δεν ξέρω, όπως δεν γνωρίζω αν είναι σωστό να συμβεί ούτε αν μπορώ να το υποστηρίξω τόσο εγώ όσο κι ο κόσμος. Το σίγουρο είναι ότι η εκπομπή μας έχει αρκετά χρόνια μπροστά της.

Τι καινούργιο θα υπάρχει στην εκπομπή την επόμενη σεζόν;

Ναι σίγουρα θα έχουμε κάποιες αλλαγές στα πρόσωπα της εκπομπής. Αυτές τις ημέρες βρισκόμαστε στην τελική φάση των συζητήσεων. Άλλοι θα μείνουν, άλλοι θα φύγουν κι άλλοι θα επιστρέψουν. Το κύριο μέλημα μας βέβαια πάντα είναι να αφουγκραζόμαστε το κοινό και να προσθέτουμε στήλες, που εκείνο επιθυμεί χωρίς να αλλοιώνουμε την ουσία και τη βάση της εκπομπής.

Υπάρχει η φήμη ότι επιστρέφει ο Δημήτρης Παπανώτας.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω ξεκάθαρα. Αυτό που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι ότι τον Δημήτρη τον εκτιμώ ιδιαιτέρως και όλα αυτά τα χρόνια που ήμασταν μαζί είχαμε άψογη συνεργασία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR