counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τις αποβολές, "Όταν έχασα και το δεύτερο μωράκι ταρακουνήθηκα"

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τις αποβολές, "Όταν έχασα και το δεύτερο μωράκι ταρακουνήθηκα"
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η εξομολόγηση για τις αποβολές, "Όταν έχασα και το δεύτερο μωράκι ταρακουνήθηκα"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά – δες» βρέθηκε το απόγευμα της 25ης Μαρτίου η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία παραχώρησε στην Τζένη Θεωνά μια συνέντευξη εφ ΄όλης της ύλης.

Μεταξύ άλλων η παρουσιάστρια του Alpha αναφέρθηκε στις δύο αποβολές που είχε πριν φέρει στον κόσμο τα παιδιά της. 

Δείτε επίσης -Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ερώτηση για τον γάμο της που της είχε κάνει ο Πέτρος Κωστόπουλος και την ενόχλησε

Σταματίνα Τσιμτσιλή – Η εξομολόγηση για τις αποβολές της  

«Επειδή τις αποβολές τις έζησα δυο φορές διαδοχικά, την μία μετά την άλλη και πριν κάνω παιδί, ήταν λίγο διαφορετικά τα συναισθήματα. Την πρώτη φορά όταν μου συνέβη, επειδή έμεινα έγκυος πολύ γρήγορα και χωρίς καν να το προσπαθήσω, όταν απέβαλα, θυμάμαι πως σοκαρίστηκα αλλά, επειδή ο γιατρός μου είναι πολύ ψύχραιμος άνθρωπος και έχουμε φιλική σχέση, μου είπε “Σταματίνα μου, δυστυχώς πια περισσότερες από τις μισές εγκυμοσύνες θεωρούνται ατελείς και δεν πειράζει, πες ένα ευχαριστώ στη φύση γιατί τις περισσότερες φορές η φύση επιλέγει να μην συνεχιστεί μια εγκυμοσύνη γιατί υπάρχει κάποιο ζήτημα οπότε προχωράμε και όλα καλά. Το σημαντικό είναι πως μένεις εύκολα έγκυος και σε αυτό θα σταθείς”. Οπότε δεν σου κρύβω ότι την πρώτη φορά στεναχωρήθηκα αλλά το διαχειρίστηκα, το εκλογίκευσα και προχώρησα.

Όταν όμως έχασα και το δεύτερο μωράκι, εκεί θέλω να σου πω ότι ταρακουνήθηκε το σύμπαν μου. Εκεί μπήκαν όλες οι αρνητικές σκέψεις στο κεφάλι μου. Ότι δεν μπορεί να είναι τυχαίο, κάποιο πρόβλημα έχω, κάτι που δεν έχουμε βρει και δεν μου το λένε. Γιατί η αλήθεια είναι πως οι πιθανότητες του να συμβεί back to back κάτι τέτοιο δεν είναι μεγάλες. Οπότε δεν σου κρύβω ότι εκεί μπήκε η αμφιβολία μέσα μου, το άγχος, όλες οι κακές σκέψεις. Ο γιατρός μου επέμενε ότι έτυχε. Δόξα τω Θεώ πήγαν όλα καλά.

Ήθελα να μιλήσω δημόσια για αυτό γιατί οι γυναίκες γενικά έχουμε το κακό να προσωποποιούμε πάντα την ευθύνη και να την παίρνουμε πάνω μας. Πρέπει να είμαστε ψύχραιμοι και να ακούμε τον γιατρό μας», είπε μεταξύ άλλων η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τις αποβολές της:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR