counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την καύση φίλης της στη Ριτσώνα - "Ήταν μία πολύ συγκινητική τελετή"

Μια αποκάλυψη έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωινό της Πέμπτης 14/3 μέσα από το Happy Day. Η παρουσιάστρια του Alpha, με αφορμή όσα ανέφερε η Marseaux για την αποτέφρωση της μητέρας της, εξομολογήθηκε μια προσωπική της εμπειρία από την καύση μίας φίλης της στη Ριτσώνα.

«Σκέφτομαι καμιά φορά ότι εξαντλούμε την αυστηρότητά μας στα σχόλια στα social, ειρωνευόμενοι ή σχολιάζοντας κάποιον και δεν μπορούμε να ξέρουμε τι ακριβώς έχει περάσει. Το να χάσεις σε τόσο νεαρή ηλικία τη μαμά σου είναι σκληρό. Είναι όπως ανάβουμε εμείς το καντήλι στη φωτογραφία του ανθρώπου που έχει «φύγει», του μιλάμε… για εκείνην αυτή η επικοινωνία , αυτός ο ομφάλιος λώρος υπάρχει μέσα από την τεφροδόχο της μητέρας της», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: "Είχα επί μήνες μια πολύ βραχνιασμένη φωνή και τελικά είχα έναν αιμορραγικό πολύποδα"

Λίγο αργότερα ο συνεργάτης της, Κώστας Φραγκολιάς την ρώτησε αν θα το έκανε και εκείνη και απάντησε:

«Εγώ δεν θα το έκανα προσωπικά, γιατί θα επέλεγα να κηδέψω έναν δικό μου άνθρωπο με τον τρόπο που ορίζει η ορθοδοξία αλλά από την άλλη δεν είμαι άνθρωπος που κατακρίνει τις επιλογές των άλλων. Έχω βρεθεί και στη Ριτσώνα στην καύση μίας φίλης και ήταν πολύ συγκινητική κι εκεί η τελετή με τον τρόπο που γίνεται. Μάλιστα, υπήρχε και ένας παπάς για να διαβάσει μία ευχή, παρόλο που πήγε προς καύση η σωρός».

Δείτε περισσότερα στο παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR