counter

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή και η μητέρα της σε σπάνια φωτογραφία! Πόσο μοιάζουν;

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή και η μητέρα της σε σπάνια φωτογραφία! Πόσο μοιάζουν;
Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή και η μητέρα της σε σπάνια φωτογραφία! Πόσο μοιάζουν;

Είναι γνωστό ότι η Σταματίνα Τσιμτσιλή έχει μεγάλη αδυναμία στην αδερφή και την μητέρα της, ωστόσο οι ίδιες δεν αγαπούν ιδιαίτερα τα φώτα της δημοσιότητας. Η παρουσιάστρια, με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ανέβασε στο Instagram φωτογραφίες με εκείνες και σίγουρα θα παρατηρήσετε, ότι έχουν αρκετά κοινά χαρακτηριστικά.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αδερφή και η μητέρα της

"Στη μητέρα του έχω παθολογική αγάπη και αδυναμία. Ήταν πάντα εκεί για μένα και την αδελφή μου σε δύσκολες και ευχάριστες στιγμές. Απολαμβάνουμε τις συζητήσεις μεταξύ μας, πηγαίνουμε βόλτες με τις κόρε μου και πολλές φορές την παίρνω τηλέφωνο να έρθει να καθίσουμε σπίτι και να πούμε τα νέα μας", είχε πει σε συνέντευξή της παλαιότερα η Σταματίνα Τσιμτσιλή. Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε ότι η κόρη της, Νάγια έχει πάρει το όνομα από την μητέρα της, την κυρία Γιώτα (Παναγιώτα), ενώ η δεύτερη κόρη της, Μαίρη, έχει το ίδιο όνομα με την αδερφή της!

Διαβάστε επίσης: Ιωάννα Τριανταφυλλίδου: Δείτε τους γονείς της σε σπάνιες φωτογραφίες

Στην σχετική φωτογραφία που ανέβασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, γράφει στην λεζάντα:

"Χρόνια πολλά σε όλες τις γυναίκες.
Σε μια τέτοια ευαίσθητη και διαφορετική περίοδο η σκέψη μας είναι με τις γυναίκες που έχουν ανάγκη τη στήριξη μας.
Τις κακοποιημένες που βρήκαν τη δύναμη να μιλήσουν ανοιχτά για την κακοποίηση αλλά και εκείνες που υφίστανται μία τέτοια συμπεριφορά που ακόμα δεν την έχουν καταγγείλει.
Τις γυναίκες που πενθούν τα παιδιά τους μην μπορώντας να συνειδητοποιήσουν το κακό που τους βρήκε και καλούνται να διαχειριστούν μια τέτοια απώλεια.
Εκείνες που παραμελημένες δε ζουν ευτυχισμένα και απλά επιβιώνουν, αυτές που ξενυχτούν στο προσκεφάλι ενός αγαπημένου με αυταπάρνηση δίχως να παραπονιούνται αλλά κι εκείνες που θυσιάζουν τα όνειρα τους για να δώσουν χώρο και χρόνο στους άλλους να πραγματοποιήσουν τα δικά τους.
Ας στηρίξουμε μία την άλλη και όλες μαζί ας δημιουργήσουμε ένα καλύτερο αύριο.
Στην συγκεκριμένη φωτογραφία είμαι με δύο απο τις πιο αγαπημένες γυναίκες της ζωής μου. Την μητέρα μου και την αδελφή μου."

Δείτε την: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR