counter

Σταμάτης Κραουνάκης: "Όλο "σουργιελαριό" ασχολείται με τη "χοντρή" τρεις μέρες"

Σταμάτης Κραουνάκης: "Όλο "σουργιελαριό" ασχολείται με τη "χοντρή" τρεις μέρες"
Σταμάτης Κραουνάκης: "Όλο "σουργιελαριό" ασχολείται με τη "χοντρή" τρεις μέρες"

Ο Σταμάτης Κραουνάκης παραχώρησε συνέντευξη στον Νίκο Συρίγο και την εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε πώς προέκυψε το τραγούδι «Άδωνις», ενώ απάντησε και για την επιλογή της Άλκηστης Πρωτοψάλτη να αφαιρέσει από αυτό τη λέξη «χοντρή».

«Τελειώνει το ”Κυκλοφορώ κι οπλοφορώ” και πάμε μία παρεούλα να φάμε στον Ταρτούφο μετά από πρόβα στο σπίτι μου και λέω στον φίλο μου ”μου λείπει ένα γρήγορο τραγούδι” και μου απαντάει γιατί δεν γράφεις για τον ”Άδωνι” που πάμε για τα καφεδάκια μας. Μέχρι να φτάσουμε στον ”Ταρτούφο” είχα φτιάξει το ρεφρέν. Πολλή φασαρία για το τίποτα. Το θέμα είναι ότι σε μία στιγμή που καίγεται η Παλαιστίνη ασχολείται όλο ”σουργιελαριό” με τη ”χοντρή” τρεις μέρες. Αυτό είναι το θέμα.

Ότι την ημέρα του ”Εδώ Πολυτεχνείο” η ”ανάπηρη” δημοσιογραφία και τα κανάλια ασχολούνται με τη ”χοντρή” του ”Άδωνι”. Αυτό είναι αίσχος. Αν πω τι τράβηξα για να πει η Άλκηστις τη λέξη ”τεκνά” στο τραγούδι που δεν ήθελε. Η τέχνη και το τραγούδι δεν λογοκρίνουν, λογόκρινε ποτέ κανείς τους ρεμπέτες; Αφήστε τη μουσική κάθε είδους, τα παιδιά, τον κόσμο και τα ρεύματα να κινούνται. Δεν θα πάμε εμείς να κοντρολάρουμε τα μουσικά ρεύματα» είπε ο Σταμάτης Κραουνάκης.

Διαβάστε επίσης: Aλκηστις Πρωτoψάλτη: Αφαίρεσε τη λέξη "χοντρή" από το τραγούδι "Aδωνις" - Η αντίδραση του Σταμάτη Kραουνάκη

Για την σχέση του με την Άλκηστης Πρωτοψάλτη δήλωσε: «Μου λείπει ως άνθρωπος, όταν έρθει η ώρα θα την πάρω εγώ είτε εκείνη τηλέφωνο».

Αναφορικά με τα τεκταινόμενα στο κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ ο Σταμάτης Κραουνάκης σχολίασε: «Οι Αριστεροί να έχουν μυαλό να μην σπάνε τα σπίτια τους. Συμπαθώ τον Κασσελάκη κι έχουμε καλή επικοινωνία. Μου άρεσε ο Στέφανος Κασσελάκης στον Νίκο Χατζηνικολάου, γιατί είναι clear, καθαρός. Δεν τρέχει και τίποτα το 2023 που πρόβαλε τη σχέση του με τον Τάιλερ, άλλοι κόμπλαραν κι άλλοι χάρηκαν. Εγώ είμαι με αυτούς που χάρηκαν».

Ειδικά για την πολιτική τοποθέτηση που έκανε δήλωσε ο Τάιλερ μέσα από την εκπομπή του κ. Χατζηνικολάου, ο Σταμάτης Κραουνάκης είπε «γιατί να μην σχολιάζει πολιτικά θέματα».

Ενώ για την παραποίηση της φωτογραφίας του με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τον σύζυγό του στο Ηρώδειο σημείωσε: «Πρέπει να έχουμε χιούμορ κι αυτοσαρκασμό».

Με αφορμή την πρόσφατη επέτειο του Πολυτεχνείου τόνισε: «Στις μέρες μας έχει αλλάξει ο ρυθμός του συνθήματος ”Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία”. Τότε είχε δυναμική και παλμό».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR