counter

Σταμάτης Γονίδης: "Ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις"

Σταμάτης Γονίδης: "Ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις"
Σταμάτης Γονίδης: "Ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις"

Ο Σταμάτης Γονίδης παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εκπομπή «Mega καλημέρα» και στον Σαράντη Μαριεττή και μεταξύ άλλων μίλησε για τον θάνατο.

«Τα παιδιά μου είναι η καψούρα μου και ως πάππους παίζω με τα εγγόνια μου. Δόξα τω Θεώ, ξεπέρασα το πρόβλημα υγείας μου. Δεν φοβάμαι τον θάνατο, ο ιδανικότερος τρόπος είναι να πεθάνεις όρθιος και να μην πονέσεις. Όλα αυτά τα χρόνια η απώλεια που μου στοίχισε ήταν του πατερά μου», είπε αρχικά ο Σταμάτης Γονίδης.

Το τραγούδι της Eurovision δεν είναι άσχημο, είναι παράξενο. Η παραξενιά πουλάει σήμερα, δεν πουλάει η ομορφιά. Η Μαρίνα Σάττι είναι μια καλλιτέχνιδα που είναι κάπως πιο διαφορετική από τις άλλες», είπε ο Σταμάτης Γονίδης.

Δείτε επίσης - Σταμάτης Γονίδης: Η ανάρτηση του τραγουδιστή για την υγεία του - "Ο οργανισμός μου δεν άντεξε"

 Τέλος, ο Σταμάτης Γονίδης τόνισε: «Κάποιες φορές είναι άσχημο και ενοχλητικό να σε ρωτάνε τα ίδια πράγματα και να μη με ρωτάνε για πράγματα της δουλειάς. Κάνω τα γυρίσματα για το βιντεοκλίπ του νέου μου τραγουδιού με τίτλο “Πως να ξεχάσω”. Στον ελεύθερο χρόνο μου γραφώ ή ζωγραφίζω. Η γυναίκα είναι έμπνευση για οτιδήποτε καλλιτεχνικό κάνω. Μια φορά, έκανα έκθεση ζωγραφικής για κάποια παιδάκια με προβλήματα υγείας και τα χρήματα πήγαν σε εκείνα».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε ο Σταμάτης Γονίδης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR