counter

Σταμάτης Γονίδης: “Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει δεν πας στον χώρο του”

Σταμάτης Γονίδης: “Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει δεν πας στον χώρο του”
Σταμάτης Γονίδης: “Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει δεν πας στον χώρο του”

Στην κάμερα της εκπομπής “Σου-Κου Family” μίλησε ο Σταμάτης Γονίδης.

Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για όλους και για όλα ενώ, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στον κορονοϊό αλλά και στις καταγγελίες που γίνονται στο χώρο του θεάματος.

«Έχω πολύ καιρό να τραγουδήσω και η ορχήστρα μου πολύ καιρό να παίξει. Θέλω την επαφή με τον κόσμο. Σπουδαίος τραγουδιστής δεν είμαι. Σπουδαίος καλλιτέχνης ναι. Υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα να σταματήσω. Σκέφτομαι τον εαυτό μου σε μια καλύβα να γράφω. Πιστεύω στον θεό απόλυτα», είπε στην αρχή ο Σταμάτης Γονίδης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον ερχομό του τρίτου του παιδιού: «Ζω πολύ τρυφερές στιγμές μετά τη γέννηση του τρίτου μου παιδιού. Δεν μπορώ να αρνηθώ τη μητρότητα σε μια γυναίκα που με αγαπάει και ζει μαζί μου. Άν θέλει κάτι η σύντροφός μου μια φορά, εγώ το θέλω δέκα».

Όσον αφορά την πανδημία και το εμβόλιο για τον κορονοϊό, ο Σταμάτης Γονίδης δήλωσε: «Όχι δεν φοβάμαι τον κορονοϊό, ούτε το εμβόλιο θα κάνω. Και αν χρειαστεί δεν θα ταξιδέψω και δεν θα βγαίνω από το σπίτι μου».

Ακόμη αναφέρθηκε και στις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο του θεάματος: «Όταν δεν θέλεις ο άλλος να σε βιάσει, υπάρχουν πολλοί τρόποι να το αποφύγεις. Δεν πας στον χώρο του, του ρίχνεις ένα χαστούκι και του λες θα πάω στην αστυνομία. Του λες θα το πω στον μπαμπά μου. Επειδή θέλεις να μείνεις στη δουλειά, δέχεσαι όλο αυτό το πρόβλημα, τον εκβιασμό με συνέπεια να το κουβαλάς σε όλη σου τη ζωή. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σηκωθείς να φύγεις».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR