counter

Στάθης Σχίζας: Ξεκαθαρίζει η πρώην σύζυγός του- “Δεν έχω πρόβλημα με την προσωπική ζωή του”

Στάθης Σχίζας: Ξεκαθαρίζει η πρώην σύζυγός του- “Δεν έχω πρόβλημα με την προσωπική ζωή του”
Στάθης Σχίζας: Ξεκαθαρίζει η πρώην σύζυγός του- “Δεν έχω πρόβλημα με την προσωπική ζωή του”

Στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor ο Στάθης Σχίζας αποκάλυψε για πρώτη φορά τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Δείτε ΕΔΩ!

Να υπενθυμίσουμε, πως η Δήμητρα Αλεξανδράκη ήταν αυτή που γνωστοποίησε πρώτη τη σχέση της πρώην παίκτριας του “My style rocks” και του παίκτη του “Survivor” μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Δείτε ΕΔΩ! τις φωτογραφίες που πόσταρε.

Η τοποθέτηση της πρώην συζύγου του Στάθη Σχίζα

Δείτε επίσης! Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα- Η απάντηση στα “καρφιά” της πρώην συντρόφου του

Η πρώην σύζυγος του Στάθη Σχίζα μίλησε στην εκπομπή “Love It” και την Μάρτζυ Λαζάρου και μέσω της δημοσιογράφου θέλησε να ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα.

«Ο Στάθης με την Άννα Μαρία έχουν χωρίσει πολλά χρόνια- από το 2016, 2017- και ήταν δική της επιλογή. Από τότε που χώρισαν έχει προχωρήσει ο καθένας στη ζωή του ξεχωριστά. Ο μόνος λόγος που στεναχωρήθηκε ήταν επειδή ο Στάθης δεν είχε μιλήσει στην κόρη τους, κλήθηκε τώρα η Άννα Μαρία να εξηγήσει κάτι το οποίο είναι του Στάθη και λίγο ξαφνιάστηκε. Δεν έχει τίποτα με την Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Το παιδί είναι σε μια ηλικία που πηγαίνει σχολείο και μπορεί κάποιος να της μεταφέρει κάτι. Η Άννα Μαρία δεν έχει κανένα πρόβλημα με την προσωπική ζωή του Στάθη, απλά αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς για τα παιδιά μας, δεν θα το κάνει κανένας άλλος. Έχουν εξαιρετικές σχέσεις για το παιδί», είπε η Μάρτζυ Λαζάρου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR