counter

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Οι πρώτες δηλώσεις για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα- Η απάντηση στα “καρφιά” της πρώην συντρόφου του

Στο “Yes I do catwalk” βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 19 Μαΐου η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η ίδια μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ απάντησε και στα “καρφιά” της πρώην συντρόφου και μητέρα της κόρης του παίκτη του Survivor.

Δείτε επίσης ΕΔΩ! Survivor: “Έλιωσε” ο Στάθης Σχίζας με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου στο έπαθλο επικοινωνίας – “Σ’ αγαπώ, γυναίκα της ζωής μου”

Οι πρώτες δηλώσεις της Αλεξάνδρας Παναγιώταρου για τον Στάθη Σχίζα

«Έχω πάρα πολλές δουλειές αυτήν την περίοδο και δεν μου αρέσει να ασχολούμαι με τα χ, ψ άτομα που προσπαθούν να πάρουν δημοσιότητα στις πλάτες μου», τόνισε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Όσον αφορά τη Δήμητρα Αλεξανδράκη είπε με πολύ χιούμορ: «Αν την πιάσω τη σουσουράδα, είναι μαρτυριάρα. Την ξέρετε, δεν κρατάω τίποτα για τον εαυτό της. Το λάθος μου ήταν ότι τις είχα δώσει αυτές τις φωτογραφίες. Δεν στενοχωρήθηκα με την έκταση που πήρε το θέμα, απλά δεν το έκανα τόσο καιρό γιατί δεν μου αρέσει να στηρίζω την πορεία κάποιου, του Στάθη Σχίζα, στη σχέση μας».

«Ζω μόνη μου με τον έρωτά αυτό τον καιρό γιατί το παιδί είναι στον Άγιο Δομίνικο. Σίγουρα νιώθω πιο απελευθερωμένη αλλά δεν μου αρέσει να εκμεταλλεύομαι τη σχέση μου και είναι ο λόγος που δεν το έλεγα τόσο καιρό για να πάει καλά ένας άνθρωπος σε αυτό παιχνίδι. Ακόμη δεν ανακοινώσαμε τη σχέση μας με τον Στάθη και θα πούμε για επόμενο βήμα; Τον γνωρίζω 7-8 χρόνια και είμαστε περίπου ένα χρόνο μαζί. Ο πρώην μου ξέρει για τη σχέση μου με τον Στάθη», πρόσθεσε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR