counter

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τραγουδίστρια Chrysa που τον κατήγγειλε δηλώνει – “Αισθάνομαι μόνο απέχθεια γι’ αυτό τον άνθρωπο”

Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τραγουδίστρια Chrysa που τον κατήγγειλε δηλώνει – “Αισθάνομαι μόνο απέχθεια γι’ αυτό τον άνθρωπο”
Στάθης Παναγιωτόπουλος: Η τραγουδίστρια Chrysa που τον κατήγγειλε δηλώνει – “Αισθάνομαι μόνο απέχθεια γι’ αυτό τον άνθρωπο”

Μετά την απομάκρυνση του Στάθη Παναγιωτοπούλου από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”, η τραγουδίστρια Chrysa, από το συγκρότημα OCEANDVST, κατήγγειλε τον παρουσιαστή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ!

Η νεαρή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” για τη δική της δυσάρεστη εμπειρία με τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

«Έτυχε να βρίσκομαι σε ένα beach bar μαζί με τους φίλους μου και περνούσαμε καλά. Ήμουν 17 ετών. Την ώρα που καθόμασταν στο μπαρ έτυχε να πει ένα αστείο, στο οποίο ανταποκρίθηκα γελώντας και βρήκε το πάτημα να συνεχίσει την κουβέντα μαζί μου. Σε κάποια φάση μπήκα στις τουαλέτες, μπήκε και αυτός με την πρόφαση ότι έκανε λάθος και άρχισε να μου μιλάει, να με ρωτάει το όνομά μου, διάφορα πράγματα για μένα. Εν τέλει καταλήξαμε σε διάφορες χυδαιότητες, τις οποίες δεν μπορούσα να αποκρούσω εκείνη τη στιγμή», είπε η Chrysa για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο.

Μάλιστα, η ίδια τόνισε πως εκείνη τη στιγμή ένιωσε φόβο και πως ήθελε να φύγει. Όπως ανέφερε, για καλή της τύχη εκείνη την ώρα στην τουαλέτα ήταν μια φίλη της και όταν ο Στάθης Παναγιωτόπουλος την αντιλήφθηκε, έφυγε.

Μερικά χρόνια μετά το εν λόγω περιστατικό, οι δύο τους συναντήθηκαν ξανά στην εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα”. Η Chrysa βρέθηκε στο πλατό μαζί με την μπάντα της.

«Δεν ήθελα να πάω στην εκπομπή γι’ αυτό τον λόγο. Παρ’ όλα αυτά, έκανα την υποχώρηση γιατί θα είχε όφελος για την μπάντα μου. Εντόπισα μία αμηχανία στο πρόσωπό του. Αισθάνθηκα την ανάγκη να εξωτερικεύσω τα συναισθήματά μου γι’ αυτό που είχε συμβεί σε μένα, για να δει ο κόσμος ότι δεν είναι μόνο αυτό που έκανε. Δεν ήμουν μόνο εγώ ή η κοπέλα που έβγαλε το βίντεο», είπε. «Δεν έχω κάτι να του πω. Αισθάνομαι μόνο απέχθεια για αυτό τον άνθρωπο. Επειδή καμία δεν είναι μόνη, τώρα είναι η στιγμή για όποια έχει την ανάγκη, το θάρρος, να μιλήσει», ανέφερε η Chrysa.

Ακόμη, η Chrysa στην πρωινή εκπομπή του Mega είπε πως ο Στάθης Παναγιωτόπουλος είπε μπροστά στους φίλους της ότι είναι πολύ κρίμα που βρίσκεται εκείνη σε αυτή την ηλικία.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR