counter

Στάθης Μαντζώρος: Η υποκριτική, η γυμνάστρια σύζυγος και τα παιδιά του

Στάθης Μαντζώρος: Η υποκριτική, η γυμνάστρια σύζυγος και τα παιδιά του
Στάθης Μαντζώρος: Η υποκριτική, η γυμνάστρια σύζυγος και τα παιδιά του

Ο Στάθης Μαντζώρος είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες ηθοποιούς και σίγουρα τον θυμόμαστε όλοι στις "Αγριες Μέλισσες". Φέτος, υποδύεται τον "Παντελή" στον "Σασμό" και αναζητήσεις για την ηλικία, το ποια είναι οι σύζυγος, τα παιδιά αλλά και το βιογραφικό του είναι εξαιρετικά δημοφιλείς και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο, όσα θέλετε να ξέρετε για εκείνον. 

Στάθης Μαντζώρος: Το βιογραφικό του 

  • Η καταγωγή που έχει ο Στάθης Μαντζώρος είναι από την Λιβαδειά και η ηλικία του είναι 49 ετών, μιας και έχει γεννηθεί στις 18/4/1973.
  • Από την παιδική του ηλικία είχε εκδηλώσει το ενδιαφέρον του για την υποκριτική και δεν άργησε να πάρει την απόφαση να κάνει το όνειρό του, πράξη και να σπουδάσει υποκριτική.

Στάθης Μαντζώρος: Οι σπουδές, τα επαγγελματικά βήματα και οι σειρές

  • Συγκεκριμένα, ο Στάθης Μαντζώρος αφού τελείωσε το σχολείο ξεκίνησε τις σπουδές του στη Δραματική Σχολή του Θεάτρου Τέχνης Κάρολος Κουν.
  • Λίγο μετά την ολοκλήρωση των σπουδών του, ξεκίνησε και η λαμπρή του πορεία στο θέατρο. Κάποιες από τις πιο σπουδαίες θεατρικές παραστάσεις που έχει λάβει μέρος είναι οι: “Κοριολάνος”, “Μαρία Στιούαρτ”, “Ο Ηλίθιος” και “Το τρίτο στεφάνι”.
  • Ωστόσο, ο Στάθης Μαντζώρος, έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω της συμμετοχής του στις σειρές “Άγριες Μέλισσες”, “Σασμός” και “Έτσι ξαφνικά”.

Διαβάστε επίσης: Σασμός: Αυτή ήταν η πιο συγκινητική σκηνή που γύρισε ο Στάθης Μαντζώρος

Στάθης Μαντζώρος: Ο γάμος και τα παιδιά 

Με την σύζυγό του

Ο Στάθης Μαντζώρος εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος ηθοποιός, είναι και ένας πολύ περήφανος σύζυγος και... μπαμπάς! Η σύζυγός του δεν έχει σχέση με τον χώρο, καθότι γυμνάστρια. Μάλιστα, έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, τον Γιάννο και τον Αλέξανδρο, στους οποίους έχουν και οι δύο τεράστια αδυναμία.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR