counter

Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση
Squid Game: Πρωταγωνιστής της σειράς κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Το «Παιχνίδι του Καλαμαριού» ή αλλιώς «Squid Game» ήταν η σειρά που ξεχώρισε την περασμένη σεζόν και έφερε στο Netflix εκατομμύρια θεατές.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί η είδηση που θέλει τον ηθοποιό Yeong-su ή αλλιώς τον παίκτη 001 να κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση.

Δείτε επίσης - Το Παιχνίδι του Καλαμαριού: Ο 77χρονος Γένγκ-Σου αποκαλύπτει πόσο άλλαξε η ζωή του μετά την παγκόσμια επιτυχία της σειράς

Squid Game - Ο παίκτης 001 κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες, η νοτιοκορεατική εισαγγελία απήγγειλε  κατηγορίες την Πέμπτη στον βραβευμένο με Χρυσή Σφαίρα ηθοποιό, για ανάρμοστο άγγιγμα του σώματος μιας γυναίκας το 2017.

Η καταγγέλλουσα είχε καταθέσει το συμβάν στην αστυνομία τον περασμένο Δεκέμβριο και η υπόθεση είχε κλείσει τον Απρίλιο. Όμως ο εισαγγελέας στη Σουβόν, άνοιξε ξανά την υπόθεση και ερεύνησε τους ισχυρισμούς της γυναίκας, τους οποίους ο 78χρονος ηθοποιός αρνείται κατηγορηματικά και δηλώνει πως το μόνο που είχε κάνει ήταν «να κρατήσει τα χέρια της γυναίκα για να της δείξει τον δρόμο γύρω από μια λίμνη».

Σύμφωνα με τα νοτιοκορεατικά μέσα ενημέρωσης, το υπουργείο Πολιτισμού της χώρας αποφάσισε  να διακόψει διαφημιστική εκστρατεία στην οποία εμφανίζεται ο Yeong-su.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR