counter

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η ηλικία, το Instagram, η σχέση του με την Τέχνη και το βιογραφικό του

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η ηλικία, το Instagram, η σχέση του με την Τέχνη και το βιογραφικό του
Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Η ηλικία, το Instagram, η σχέση του με την Τέχνη και το βιογραφικό του

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μπήκε στην ζωή μας, μέσα από τη πετυχημένη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις την μουρμούρα», η οποία και έχει φανατικό κοινό. Φυσικά, ο ηθοποιός είχε κάνει και άλλες δουλειές ωστόσο το ευρύ κοινό, τον αγάπησε ως «Άγγελο», όπως είναι το όνομα του χαρακτήρα τον οποίο υποδύεται. Αναζητήσεις μάλιστα για όλο το βιογραφικό του, την ηλικία, την σχέση του με την Τέχνη αλλά και το Instagram που έχει, είναι εξαιρετικά συχνές, οπότε εμείς μαζέψαμε σε ένα άρθρο όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για εκείνον!

Ποιος είναι ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης με το πλούσιο βιογραφικό

  • Είναι ηθοποιός και φωτογράφος κα μάλιστα όταν ήταν μικρός, το όνειρό του ήταν να γίνει ποδοσφαιριστής. Ωστόσο, τον κέρδισε η υποκριτική και η φωτογραφία.
  • Έχει ύψος 1,80 και είναι 76 κιλά.
  • Οι σπουδές του είχαν ως αντικείμενο την Φυσική και έγιναν στο Πολυτεχνείο Θεσσαλονίκης.

  • Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ανακάλυψε την αγάπη του για το θέατρο σε μεγάλη ηλικία μιας και στο 3ο έτος της σχολής του, το 2006, ήταν μέλος της φοιτητικής θεατρικής ομάδας του Πολυτεχνείου της Θεσσαλονίκης.
  • Από το 2017 ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης πρωταγωνιστεί στη σειρά του ALPHA «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» και υποδύεται τον Άγγελο Μπόικο. Από τον πέμπτο κύκλο της σειράς μέχρι και φέτος που προβάλλεται ο ένατος κύκλος, συμπρωταγωνιστεί με την ηθοποιό Μαρία Χάνου, που υποδύεται την Βέλη Κανδηλιώτη.

  • Επίσης, έχει πάρει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις και έχει συνεργαστεί με πολλούς σπουδαίους ηθοποιούς και σκηνοθέτες.
  • Πέρα από την υποκριτική, ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης ασχολείται τα τελευταία χρόνια και με τη φωτογραφία. Οι φωτογραφίες του εστιάζουν στο ανθρώπινο σώμα και έχουν μία ιδιαίτερη αισθητική. Μάλιστα, πολλές γνωστές Ελληνίδες έχουν ποζάρει στο φωτογραφικό του φακό, όπως είναι η Κόνι Μεταξά, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Κωνσταντάκη, η Κρυσταλλία και η Ιλένια Ουίλαμς. Η μούσα του στην αρχή της ενασχόλησής του με τη φωτογραφία ήταν η Μαίρη Συνατσάκη, με την οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση και μίλησε πρόσφατα για εκεινη με πολύ ζεστά λόγια.
  • Είναι ιδιαίτερα ενεργός στα social media και στο Instagram @spyros.chatziaggelakis έχει πάνω από 45.000 ακόλουθους.
FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR