counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στην εκπομπή "Happy Day" μετά τα σχόλια για την εμφάνισή του

Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στην εκπομπή "Happy Day" μετά τα σχόλια για την εμφάνισή του
Σπύρος Μπιμπίλας: Παρέμβαση στην εκπομπή "Happy Day" μετά τα σχόλια για την εμφάνισή του

Στην εκπομπή “Happy Day” παρενέβη τηλεφωνικά ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά το σχόλια που έγιναν για την εμφάνισή του στην ορκωμοσία της Βουλής.

Δείτε επίσης - Σπύρος Μπιμπίλας: Απαντά στα σχόλια που δέχθηκε για την εμφάνισή του στην ορκωμοσία της Βουλής

Σπύρος Μπιμπίλας – Παρέμβαση στην εκπομπή “Happy Day”

«Όλοι έχουμε ένα προσωπικό στυλ, τα πιστεύω, τις πεποιθήσεις μας. Ωστόσο, κάποια μέρη που επισκεπτόμαστε σε συγκεκριμένη χρονική στιγμή απαιτούν ένα dress code, όπως όταν πας στην εκκλησία οφείλεις να ντυθείς με ευπρέπεια, θα πας σε ένα καλό εστιατόριο, δε θα βάλεις σκισμένο σορτσάκι και πλαστική παντόφλα, αντίστοιχα και εδώ, δε λέω ότι δεν είναι όμορφα ντυμένος», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μεταξύ άλλων.

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά από λίγο παρενέβη στην εκπομπή ξεκαθάρισε για την ενδυματολογική του επιλογή: «Δεν έχετε προσέξει ότι κρατάω το σακάκι; Γιατί γίνεται όλη αυτή η συζήτηση; Εσείς μπορεί να λέτε ότι δεν σας αρέσει, εμένα μου αρέσει. Δεν είπα ότι δεν υπάρχουν πρωτόκολλα, δεν τα ακολουθώ και δεν τα πιστεύω. Λέτε συνεχώς “σύμφωνα με το πρωτόκολλο” το οποίο δεν υπάρχει. Γιατί στέκεστε στα εξωτερικά και όχι στο έργο που θα κάνει η Πλεύση Ελευθερίας;

Για εμάς η τελετή ορκωμοσίας ήταν γιορτή. Στη γιορτή βάζω κάτι χαρούμενο και κάτι που με εκφράζει. Αυτό, αν δεν θέλετε να το καταλάβετε ή δεν μπορείτε να συλλάβετε αυτό που λέω, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε. Δείξτε και φωτογραφία μέσα από τη Βουλή, με το σακάκι. Αυτή είναι η διαφωνία μας, το τι είναι ευπρεπές ντύσιμο. Βάζετε ταμπέλες στα πράγματα και δεν μου αρέσει».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR