counter

Σπύρος Μπιμπίλας: Δείτε πως ήταν πριν 44 χρόνια! Οι vintage φωτογραφίες του

Σπύρος Μπιμπίλας: Δείτε πως ήταν πριν 44 χρόνια! Οι vintage φωτογραφίες του
Σπύρος Μπιμπίλας: Δείτε πως ήταν πριν 44 χρόνια! Οι vintage φωτογραφίες του

Ο Σπύρος Μπιμπίλας έχει μια τεράστια πορεία τόσο στο θέατρο, όσο και στην τηλεόραση αλλά και τον κινηματογράφο και ο ηθοποιός, μετράει πάνω από 50 χρόνια καριέρας. Ο ίδιος, έχει γράψει ιστορία στο "Κωνσταντίνου και Ελένης" και όχι μόνο, ωστόσο αν και τον παρακολουθούμε αρκετά χρόνια τώρα, λίγοι θυμούνται πώς ήταν πριν 44 χρόνια, σε αρκετά νεαρή ηλικία.

Σπύρος Μπιμπίλας: Δείτε τον σε νεαρή ηλικία

Ο Σπύρος Μπιμπίλας, σε παλαιότερες αναρτήσεις του στο Instagram μας έχει δείξει vintage φωτογραφίες του, από διάφορες στιγμές της καριέρας του και στις λεζάντες έγραψε:

Διαβάστε επίσης: Θάνος Τζήμερος για Σπύρο Μπιμπίλα: "Όταν ντύνεσαι για νούμερο στο Δελφινάριο κάπως έτσι αντιλαμβάνεσαι τον ρόλο σου στη Βουλή"

"40 χρόνια χωρίζουν αυτές τις δύο φωτογραφίες.Τότε στα πάρτι που διοργάνωναν τα νεανικά περιοδικά Κατερίνα και Μανίνα και εμείς πολύ νέοι συνωστιζόμασταν με τους νέους που έβλεπαν τις ταινίες και τα σίριαλ της εποχής ...Σήμερα ωριμοι πια πίνουμε το ποτάκι μας στο νέο μπαράκι του φίλου Τζώνη Θεοδωρίδη @johnytheodoridis στο Χαλάνδρι..Ε ,χάσαμε τα μαλλιά μας αλλά όχι και τα μυαλά μας κι έτσι αφού περασαμε πολλά, αφήσαμε πέρα και τις διαφορές που μας χώρισαν κάποτε, συνεχίζουμε το ωραίο ταξίδι της ζωής και του θεάτρου..." αλλά και: "23 Ιουλιου.. Ημερα μνημης για τους χαμενους μας συμπατριωτες μας στην φονική πυρκαγιά στο ΜΑΤΙ...Εκει εχασα μια απο τις καλυτερες μου φιλες που πρωτοξεκινήσαμε μαζι το 79 παιζοντας το ΠΡΟΣ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΙΝ του Τενεσυ Ουιλιαμς.στο ΑΣΚΗΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ. Παιξαμε πολλες φορες μαζι μετα στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ του Γιωργου Μιχαηλίδη..Ειμασταν για 2 χρονια μαζι στο ΔΣ του ΚΘΒΕ. Η σπουδαια πολυταλαντη φίλη μου χαθηκε..Χτες την τιμήσαμε με την δραστηρια ΑΝΝΑ ΦΟΝΣΟΥ που ερμήνευσε τον συγκλονιστικό μονόλογο της Χρυσας ( πολυ σημαντικη και ως θεατρικη συγγραφευς) Ο ΓΥΙΟΣ ΜΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΜΑΝΤΖΑΡΟΣ....στην Νεα,Μάκρη...Αθανατη Χρυσα μου....."

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Σπύρος Μπιμπίλας είναι πολιτικός, και πρόεδρος στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών από το 2020

Δείτε πώς ήταν ο Σπύρος Μπιμπίλας σε φωτογραφίες πριν 44 χρόνια:

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR