counter

Σπύρος Φωκάς: Στην Εντατική με έμφραγμα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά

Σπύρος Φωκάς: Στην Εντατική με έμφραγμα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά
Σπύρος Φωκάς: Στην Εντατική με έμφραγμα η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά

Δεν έχει τέλος ο Γολγοθάς για τον Σπύρο Φωκά, που τα τελευταία χρόνια έμενε σε ένα μικρό σπίτι στο Καλαμάκι Κορινθίας. Την περασμένη Δευτέρα (17/07), ο ηθοποιός είχε απευθύνει έκκληση να μην καεί το σπίτι του, αφού οι φλόγες απειλούσαν όλη την περιοχή.

Λίγες ώρες αργότερα, μαζί με τη σύζυγό του Λίλιαν Φωκά μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κορίνθου. Εκεί οι γιατροί έκαναν τα πάντα ώστε ο Σπύρος Φωκάς και η σύζυγός του να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους.

Διαβάστε επίσης: Σπύρoς Φωκάς: Αυτό είναι το κοντέινερ που ζει σήμερα ο ηθοποιός στην Κόρινθο

Ωστόσο, λόγω της μεγάλης συγκινησιακής φόρτισης, του άγχους της πυρκαγιάς αλλά και της αγωνίας για την υγεία του συζύγου της, η Λίλιαν Φωκά υπέστη οξύ έμφραγμα, όπως αποκαλύπτει ο δημοσιογράφος Νίκος Νικόλιζας με ρεπορτάζ του στην εφημερίδα Espresso.

Αμέσως οι γιατροί μετέφεραν τη Λίλιαν Φωκά στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου διαπιστώθηκε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που υπέστη.

«Η Λίλιαν έχει αγχωθεί πολύ τα τελευταία χρόνια με όσα συμβαίνουν στον Σπύρο και στην ίδια. Τα οικονομικά προβλήματα τούς έχουν καταβάλει και τους δύο, με αποτέλεσμα πλέον να κινδυνεύει και η ζωή τους από το άγχος» λέει στην εφημερίδα συγγενικό τους πρόσωπο.

Ο Σπύρος Φωκάς δεν γνωρίζει ότι η σύζυγός του κινδύνευσε να χάσει τη ζωή της.

Πηγή φωτογραφίας: papadakispress

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR