counter

Σπύρος Φωκάς: Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης και τα αναπνευστικά προβλήματα

Σπύρος Φωκάς: Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης και τα αναπνευστικά προβλήματα
Σπύρος Φωκάς: Οι φωτογραφίες μέσα από το κέντρο αποκατάστασης και τα αναπνευστικά προβλήματα

Σε κέντρο αποκατάστασης στη Μαγούλα βρίσκεται το τελευταίο διάστημα ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια αρκετά προβλήματα υγείας.

Ο σύζυγός του ηθοποιού, Λίλιαν Φωκά, μοιράστηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook φωτογραφίες του ηθοποιού και είδαμε πως είναι φανερά αδυνατισμένος πάνω σε αναπηρικό καροτσάκι, ενώ αντιμετωπίζει αναπνευστικά προβλήματα. 

Διαβάστε επίσης! Σπύρος Φωκάς: Ποζάρει με την σύζυγο και την κόρη του στο κέντρο αποκατάστασης (Φωτογραφία)

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, στο πλευρό του ο Σπύρος Φωκάς έχει την σύζυγό του, Λίλιαν, η οποία είναι το στήριγμά του και έχει δικό της κρεβάτι μέσα στο ίδιο θεραπευτικό κέντρο.

Η Λίλιαν Φωκά μίλησε στην εφημερίδα και είπε πως ο σύζυγός της εδώ και μερικές εβδομάδες έθεσε τον εαυτόν του σε πλήρη αφωνία, χωρίς να εξηγήσει τους λόγους, με την ίδια να ανησυχεί και να επικοινωνεί μαζί του με νοήματα.

Τα προβλήματα υγείας του μεγάλου ηθοποιού άρχισαν πριν από τρία χρόνια, όταν χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Νοσοκομείο της Κορίνθου και από εκεί να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έκτοτε τα πολλαπλά προβλήματα καθώς και η πυρκαγιά στο Λουτράκι πέρυσι τον ανάγκασαν να αναζητήσει κέντρο αποκατάστασης, με σκοπό να σταθεί και πάλι όρθιος στα πόδια του.

Μάλιστα, όπως είπε η σύζυγος του Σπύρου Φωκά στην Espresso, τα έξοδα του κέντρου αποκατάστασης πληρώνει γνωστός εφοπλιστής, λόγω της μεγάλης αγάπης που του έχει.

 

Photo Credits: Facebook @Λίλιαν Φωκά 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR