counter

Σπύρος Φωκάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Σπύρος Φωκάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του
Σπύρος Φωκάς: Η ανάρτηση της συζύγου του για την κατάσταση της υγείας του

Δύσκολες στιγμές περνάει τις τελευταίες ώρες ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος νοσηλεύεται στην Εντατική ιδιωτικού νοσοκομείου της Αθήνας, καθώς η υγεία του επιδεινώθηκε.

Η ανησυχία για την υγεία του σπουδαίου Έλληνα ηθοποιού είναι μεγάλη, ενώ πάντα στο πλευρό του είναι η σύζυγός του, Λίλιαν Φωκά.

Σε ανάρτησής της μάλιστα η ίδια μας ενημέρωσε πως οι γιατροί είναι αισιόδοξοι για την υγεία του Σπύρου Φωκά, ενώ και ο ίδιος της είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ».

«Είμαστε σε καλά χέρια. Ευτυχώς!!!!!!! Οι γιατροί είναι αισιόδοξοι.. Ο Σπύρος μου. Ο Σπύρος όλων. Είναι Αετός. Στο πέταγμα του σκορπά καλοσύνη υπομονή αγάπη χαμόγελα. Εγώ δε φοβάμαι το χάρο. Μόνο τον τραγουδώ. Είπε» έγραψε η Λίλιαν Φωκά.

Θυμίζουμε πως όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Espresso, οι γιατροί διαπίστωσαν πολύ σοβαρή λοίμωξη στη χολή, με αποτέλεσμα ο Σπύρος Φωκάς να μπει στο χειρουργείο προκειμένου να αντιμετωπιστεί και αυτό το σοβαρό πρόβλημα, προτού επεκταθεί και σε άλλα ζωτικά όργανα.

Πως ξεκίνησαν όλα

Όλα άρχισαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές του Λουτρακίου Κορινθίας πριν από δύο εβδομάδες, όταν ο μεγάλος ηθοποιός και η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά, βλέποντας τις φλόγες να πλησιάζουν απειλητικά στο σπίτι τους, στο Καλαμάκι Κορινθίας, αποφάσισαν να ειδοποιήσουν το ασθενοφόρο προκειμένου να τους μεταφέρει στο Νοσοκομείο Κορίνθου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, λόγω των αναθυμιάσεων ο Σπύρος Φωκάς αναγκάστηκε να παραμείνει αρκετές ημέρες με οξυγόνο, καθώς η υγεία του είχε ήδη επιβαρυνθεί.

Άλλωστε εδώ και περίπου δύο χρόνια τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει τον έχουν αναγκάσει να βρίσκεται συνεχώς στο κρεβάτι προσπαθώντας να αντιμετωπίζει με χαμόγελο τις δυσκολίες που του έχουν τύχει στη δύση της ζωής του. Ωστόσο λόγω του άγχους για την υγεία του αγαπημένου της συζύγου, η σύζυγός του Λίλιαν Φωκά εισήχθη τις ίδιες ημέρες και εκείνη στο νοσοκομείο με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου, χωρίς ο ίδιος να γνωρίζει για την περιπέτεια υγείας της αγαπημένης του συζύγου.

Και προτού καλά καλά κοπάσει η περιπέτεια με όσα συνέβησαν, ο Σπύρος Φωκάς έχει να αντιμετωπίσει άλλη μία μεγάλη μάχη, αυτή με την εγχείρηση χολής. «Οι γιατροί ευελπιστούν πως ο οργανισμός του θα κατορθώσει να αντεπεξέλθει και θα βγει υγιής από το χειρουργείο» είπε άνθρωπος από το πολύ στενό του περιβάλλον. Αυτό που τους ανησυχεί ιδιαίτερα είναι ο επιβαρυμένος οργανισμός του, καθώς τα τελευταία πέντε χρόνια έχει υποστεί πολλές περιπέτειες. Ο ίδιος δεν μιλά σχεδόν καθόλου. «Απλά χαμογελάει και είναι πολύ γλυκός» είπε νοσοκόμος από την ιδιωτική κλινική στην οποία νοσηλεύεται. Το τελευταίο διάστημα μάλιστα στο πλευρό του βρίσκεται ένας «φύλακας άγγελος», ο οποίος καλύπτει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του ηθοποιού και της συζύγου του.

Σύμφωνα πάντα με τις αποκλειστικές πληροφορίες της Espresso, η κόρη του Κωνσταντίνα βρίσκεται στην Ελλάδα, ενώ η Λίλιαν Φωκά χθες πήγε για στεφανιογραφία στην ίδια ιδιωτική κλινική, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στις άμεσες ανάγκες που έχει ο πολυαγαπημένος της σύζυγος.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR