counter

Σπάνια δημόσια έξοδος για τον Γιώργο Παπαδάκη - Ποιο νυχτερινό σχήμα παρακολούθησε;

Σπάνια δημόσια έξοδος για τον Γιώργο Παπαδάκη - Ποιο νυχτερινό σχήμα παρακολούθησε;
Σπάνια δημόσια έξοδος για τον Γιώργο Παπαδάκη - Ποιο νυχτερινό σχήμα παρακολούθησε;

Ο Γιώργος Παπαδάκης είναι ο άνθρωπος που το όνομά του έχει συνδεθεί με την ελληνική τηλεόραση, αφού εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια παρουσιάζει με επιτυχία στον ΑΝΤ1 τo "Καλημέρα Ελλάδα".

Το βράδυ της Παρασκευής, έκανε μία σπάνια νυχτερινή δημόσια έξοδο, αφού όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος, ξυπνάει καθημερινά στις 4:00 το πρωί εξαιτίας της πρωινής του εκπομπής.

Συγκεκριμένα ο επιτυχημένος παρουσιαστής και δημοσιογράφος διασκέδασε στο Lido όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός.

Η επιλογή του μαγαζιού δεν είναι καθόλου τυχαία, αφού ο Γιώργος Παπαδάκης εκτιμάει πολύ τους δύο καλλιτέχνες, ενώ με τον Γιώργο Τσαλίκη τον συνδέει μία φιλία χρόνων.

Τον περασμένο Ιούλιο μάλιστα, ο Γιώργος Τσαλίκης φιλοξένησε τηλεφωνικά τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στη ραδιοφωνική του εκπομπή στον Sfera με τον Γιώργο Παπαδάκη να λέει:

"Θυμάσαι πότε σου πήρα την πρώτη σου συνέντευξη, πριν 22 χρόνια όταν είχες έρθει με τη γυναίκα σου από τη Ρουμανία και τότε όλοι πιστεύαμε ότι θα κάνεις λαμπρή καριέρα γιατί είσαι πολυτάλαντος και ξέρεις, οι πολυτάλαντοι αν έχουν και τσαγανό όπως έχεις εσύ και δε κωλώνουν βρίσκουν το δρόμο σου, εσύ το βρήκες και θα συνεχίσεις να τον βρίσκεις. Δε θέλω να σχολιάσω τα τελευταία γεγονότα και να πάρω θέση αν και εγώ παίρνω θέση για όλα. Μην το βάζεις κάτω - μην το βάζεις κάτω...Το είδα γιατί βλέπω τα πάντα, το είδα όλο σε αναπαραγωγή το κομμάτι το δικό σου" είπε ο Γιώργος Παπαδάκης κάνοντας αναφορά στην καταπάτηση του συμβολαίου του Γιώργου Τσαλίκη από τον ΣΚΑΙ για την παρουσίαση του Big Brother, ενώ κλείνοντας ανέφερε: "Θέλω να ευχαριστήσω αυτό τον κόσμο γιατί αυτοί είναι που μας στηρίζουν στη δουλειά μας, αυτοί μας καθιερώνουν και όχι τα συμβόλαια".

Στο νυχτερινό κέντρο ο Γιώργος Παπαδάκης βρέθηκε μαζί με τον γιο του Φοίβο ο οποίος συνοδευόταν από τη σύντροφό του Αλίκη, αλλά και τον Χρήστο Κούτρα.

Σε κοντινό τραπέζι ο φωτογραφικός μας φακός "εντόπισε", επίσης, τον Χάρη Ρώμα με τη δική του παρέα.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR