counter

Σοκάρει ο Liam Ireland: “Από την ηλικία των 10 μέχρι τα 13 δέχθηκα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου”

Μια συγκλονιστική εξομολόγηση έκανε ο Liam Ireland στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» τον Γιάννη Μαλλιαρό.

Ο πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» αποκάλυψε πως έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά από τα 10 του έως τα 13 του από τον προπονητή του στο μπάσκετ.

Δείτε επίσης - Liam Ireland: Ο πρωταγωνιστής της σειράς “Η γη της ελιάς” τα “έχασε” μόλις είδε την Ελένη Μενεγάκη από κοντά – “Τι ομορφιά είναι αυτή;”

Liam Ireland – Όσα είπε για την σεξουαλική κακοποίηση που δέχθηκε

«Πριν ασχοληθώ με την υποκριτική, αγαπούσα και το μπάσκετ. Έπαιζα για τουλάχιστον 10 χρόνια. Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 με 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα, μπήκε στη φυλακή και είναι εκεί που πρέπει να είναι. Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα την πατρική φιγούρα, όπου μπορούσα να βρω. Έψαχνα αυτό το αρσενικό.  Όταν πήγα σε αυτήν τη συγκεκριμένη ομάδα, ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Δηλαδή ό,τι κι αν μου έλεγε, εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν. Ήταν έτσι πολλά παιδιά. Δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον πιάσανε, λέγαμε “γιατί κάνουν τόσο κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο”, ήμασταν τόσο διεστραμμένοι. Ευχαριστώ τον εαυτό μου όμως, γιατί τουλάχιστον πριν τον πιάσουν, εγώ είχα σταματήσει. Είχα συνειδητοποιήσει ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια, είπα γιατί το κάνουν αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω, και όχι ότι θέλω να το κάνω.

Το έχω ξεπεράσει 100%. Δεν με πονάει πια. Η μητέρα μου όταν το έμαθε το χειρίστηκε πολύ σωστά, δεν με ζόρισε καθόλου. Ήξερε ότι θα χρειαστεί να μιλήσω κάπου και για αυτό με έστειλε κάπου να μιλήσω. Μετακομίσαμε και ήρθαμε στην Αθήνα.  

Την στιγμή της σύλληψης τον περιμέναμε για προπόνηση και δεν ήρθε ποτέ. Ήρθαν μας τα είπαν και μετά κάναμε καταγγελίες. Ήρθαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “Κι εσένα σε βίαζε”;», είπε ο Liam Ireland.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την εξομολόγηση του Liam Ireland.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR