counter

Σοκάρει η Κλέλια Ρένεση για την επιλόχειο κατάθλιψη: "Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου"

Σοκάρει η Κλέλια Ρένεση για την επιλόχειο κατάθλιψη: "Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου"
Σοκάρει η Κλέλια Ρένεση για την επιλόχειο κατάθλιψη: "Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου"

Η Κλέλια Ρένεση την Κυριακής 19/11 βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Μαμά-δες» και παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Τζένη Θεωνά.

Μεταξύ άλλων η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά την γέννηση της κόρης της αποκαλύπτοντας πως δεν ήταν θέμα του μυαλού της αλλά ορμονικό!

Όσα είπε η Κλέλια Ρένεση για την επιλόχειο κατάθλιψη

«Ο πατέρας μου ζούσε μακριά, όπως και ακόμα ζει, στην Ζάκυνθο οπότε δεν μπορούσε να είναι κοντά μου. Ήταν κιόλας διευθυντής κλινικής με τρομερές υποχρεώσεις. Η μητέρα μου, εκείνη την περίοδο, είχε ένα πρόβλημα υγείας σε σχέση με τους σπονδύλους της και δεν μπορούσε πρακτικά να με βοηθήσει πολύ. Εγώ είχα και επιλόχειο κατάθλιψη οπότε όλο αυτό μου την… ανακάτεψε την σαλάτα», ανέφερε αρχικά η Κλέλια Ρένεση.

«Είχα επιλόχειο κατάθλιψη ορμονικά ξεκάθαρα, η οποία δεν πήγαζε καθόλου από το μυαλό. 40 ημερών, γεια σας! Ξύπνησα και λέω «τι έγινε;». Δεν το διαχειρίστηκα καθόλου ψύχραιμα. Καταλάβαινα ότι είναι κάτι έξω από μένα. Δεν πήγαζε από κάποια δική μου απελπισία όλο αυτό, δεν ήταν κάποια λογική σκέψη που με κατρακύλαγε σε αυτό το μονοπάτι. Ήταν κάτι ξένο. Ήταν σαν να μου είχαν βάλει μια ουσία μέσα μου που το σώμα μου ανταποκρινόταν με αυτή την κατήφεια και το καταλάβαινα» πρόσθεσε η ηθοποιός.

Δείτε επίσης - Κλέλια Ρένεση: Η αποχώρηση από τη "Μουρμούρα" και η απόφαση να μεγαλώσει μόνη την κόρη της

Στη συνέχεια η Κλέλια Ρένεση εξομολογήθηκε: «Η γυναικολόγος μου μού έλεγε να πάρω χάπια και της απαντούσα: “Μισό, όταν θα δω ότι πραγματικά κατρακυλάμε σε άβυσσο θα το κάνω”. Επειδή όμως θήλαζα, κρατούσα τα μπόσικα. Δεν ήταν θέμα μυαλού και αυτή είναι η επικινδυνότητα! Πάμε λίγο να το ελέγξουμε και λέμε “έλα ρε τώρα, δεν θα μασήσω”. Δεν είναι όμως έτσι. Είναι ορμονικό, είναι χημεία. Μέσα στην ατυχία μου ήμουν πολύ τυχερή. Είμαι πολύ αλλεργική στις σφήκες και με τσίμπησε μια τέτοια σφήκα, έπαθα αλλεργικό σοκ και πήγα στο νοσοκομείο. Ανδρεναλίνες, fenistil, ρουζ, το ένα, το άλλο… Πήγα να πεθάνω δηλαδή, έγινα τόση! Έτσι όμως μου έφυγε η επιλόχειος, εξαφανίστηκε κατευθείαν, μάλλον από το σοκ».

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα εξομολογήθηκε η Κλέλια Ρένεση:

Photo credits – ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR