counter

Κλέλια Ρένεση: Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο - Η ανάρτησή της

Κλέλια Ρένεση: Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο - Η ανάρτησή της
Κλέλια Ρένεση: Πέρασε τη νύχτα στο νοσοκομείο - Η ανάρτησή της

Μια ανάρτηση έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Κλέλια Ρένεση και αποκάλυψε πως πέρασε την νύχτα της στο «Λαϊκό Νοσοκομείο».

Η ηθοποιός –όπως έγραψε- υπέστη σφοδρό αναφυλακτικό σοκ και για αυτό πήγε στα επείγοντα όπου τις χορηγήθηκαν αδρεναλίνη και κορτιζόνη.

Διαβάστε επίσης! Κλέλια Ρένεση: "Μόνο η απόλυτη φτώχια μπορεί να σε κάνει παρένθετη μάνα"

Η ανάρτηση της Κλέλιας Ρένεση

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Λαϊκό Νοσοκομείο και στους γιατρούς αλλεργιολόγους της χθεσινοβραδινής εφημερίας. Μου έσωσαν κυριολεκτικά τη ζωή από σφοδρό αναφυλακτικό σοκ. Περάσαμε παρέα μια ρομαντική βραδιά με αδρεναλίνες , κορτιζόνες κ όλα τα καλά, άκρως εξυπηρετικοί, άμεσα διαθέσιμοι κ με ειλικρινές ενδιαφέρον.

Το λέω κ θα το ξαναπώ η δημόσια Υγεία είναι κ θα είναι η προτεραιότητα όλων των πολίτων. Πρέπει να διαφυλάξουμε την σωστή λειτουργία των δημοσίων νοσοκομείων, την επαρκή στελέχωση τους σε προσωπικό αλλά κ τις σωστές συνθήκες που οι γιατροί διεξάγουν το έργο τους. Οι δημόσιοι γιατροί πρέπει να αμείβονται επαρκώς για όλο αυτό που προσφέρουν . Ευχαριστώ για όλα όλους κ όλες απ την βραδινή μου περιπέτεια!», έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR