counter

Σοκ: 23χρονος τραγουδιστής σκοτώθηκε δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του

Σοκ: 23χρονος τραγουδιστής σκοτώθηκε δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του
Σοκ: 23χρονος τραγουδιστής σκοτώθηκε δυο εβδομάδες μετά τον γάμο του

Πρόωροι τίτλοι τέλους μπήκαν στη ζωή του 23χρονου Βραζιλιάνου τραγουδιστή Kevin Nascimento Bueno, γνωστού και ως MC Kevin.

Ο τραγουδιστής της funk, έχασε τη ζωή του την Κυριακή 16 Μαΐου, όταν έπεσε από τον πέμπτο όροφο ξενοδοχείου σε παραλιακή περιοχή στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μόλις δύο εβδομάδες μετά τον γάμο του.

Η πυροσβεστική υπηρεσία που έλαβε κλήση για άτομο που είχε πηδήξει από όροφο ξενοδοχείου, έσπευσε στο σημείο και μετέφερε τον άτυχο 23χρονο σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Τα τραύματα του ήταν ωστόσο πολύ βαριά και ο ίδιος κατέληξε λίγη ώρα αργότερα.

Ο MC Kevin που ήταν ιδιαίτερα δημοφιλής και αριθμεί πάνω από 10 εκατομμύρια ακολούθους στο Instagram, είχε παντρευτεί τη δικηγόρο ποινικού δικαίου, Deolane Bezerra στο Μεξικό πριν από περίπου δεκαπέντε ημέρες.

Η σύζυγός του τον αποχαιρέτησε ανεβάζοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια κοινή τους φωτογραφία, την οποία συνόδευε με την εξής λεζάντα: «Είσαι και θα είσαι πάντα η αγάπη της ζωής μου, η πιο όμορφη αγάπη που είχα, ο άνδρα που με αγαπούσε και με θαύμαζε περισσότερο. Πήγαινε με τον Θεό αγόρι μου, θα σε αγαπώ πάντα!».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR