counter

Σοφία Χατζηπαντελή: Τι απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το "My Style Rocks";

Σοφία Χατζηπαντελή: Τι απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το "My Style Rocks";
Σοφία Χατζηπαντελή: Τι απάντησε για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το "My Style Rocks";

Στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», και στον δημοσιογράφο, Ηλία Σκουλά παραχώρησε δηλώσεις η Σοφία Χατζηπαντελή κατά την άφιξή της στο αεροδρόμιο.

Όπως όλα δείχνουν το μοντέλο θα είναι στην κριτική επιτροπή του του My Style Rocks καθώς θα πάρει την θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Όσα δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή

«Άκουσα όσα είπαν για εμένα σχετικά με τη συμμετοχή μου στο My Style Rocks, εγώ όμως δεν μπορώ να σας πω αν θα το κάνω ή όχι. Άκουσα αυτά που λένε για αυτό το πρόγραμμα πριν δύο μήνες και τώρα βλέπω στο youtube κάθε επεισόδιο. Αν με δείτε σε αυτό το πρόγραμμα έχει καλώς, αν με δείτε σε άλλο πάλι έχει καλώς», είπε αρχικά η Σοφία Χατζηπαντελή.

Δείτε επίσης - Σοφία Χατζηπαντελή: Ήρθε στην Ελλάδα για τα γυρίσματα του "My Style Rocks"! Φωτογραφίες από το αεροδρόμιο

 «Πέρυσι δεν έβλεπα το My Style Rocks, αλλά φέτος και περίπου πριν δύο τρεις μήνες ξεκίνησα να το βλέπω και έχω πορωθεί. Ο Στέλιος Κουδουνάρης είναι σχεδόν συγγενής μου, είναι Κύπριος» πρόσθεσε η Σοφία Χατζηπαντελή.

Για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η Σοφία Χατζηπαντελή ανέφερε: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι πολύ όμορφη την έβλεπα στο πρόγραμμα. Εγώ δεν την έχω γνωρίσει μέχρι στιγμής, αλλά μου φαίνεται αυθεντική και κούκλα».

Τέλος, για το αν θα είναι αυστηρή στο ριάλιτι μόδας η ίδια απάντησε: «Αν είναι μια κακή μέρα, θα είμαι αυστηρή, αν είναι καλή μέρα, θα είμαι καλή. Ποτέ δεν ξέρεις πώς θα είμαι σε μια μέρα».

Δείτε παρακάτω όσα δήλωσε η Σοφία Χατζηπαντελή:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR