counter

Σοφία Λεοντίτση: Ξεσπά κατά της αδελφής της - "Άρχισε να λέει τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη"

Σοφία Λεοντίτση: Ξεσπά κατά της αδελφής της - "Άρχισε να λέει τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη"
Σοφία Λεοντίτση: Ξεσπά κατά της αδελφής της - "Άρχισε να λέει τον νεκρό μπαμπά μας αλήτη"

Λίγες ημέρες μετά τον θάνατο του πατέρα της, η Σοφία Λεοντίτση ξέσπασε μέσω Instagram κατά της μεγαλύτερης αδερφής της. Πιο συγκεκριμένα, η πρώην παίκτρια του «My Style Rocks» δημοσίευσε ένα μήνυμα της αδερφής της στο οποίο εκείνη την κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση.

Η Σοφία Λεοντίτση γράφει χαρακτηριστικά στη μακροσκελή της ανάρτηση: «Έλαβα που λέτε εχθές αυτό εδώ το μνμ.. η κατά 15 έτη μεγαλύτερη χαμένη αδελφή μου της οποίας κάποτε στερούμουν διακοπές από Χριστούγεννα Πάσχα καλοκαίρια για να πηγαίνω βορεια Ελλάδα και να κρατάω ένα σπίτι να την στηρίζω να της φροντίζω τα παιδάκια της, εχθές και μετά από αρκετά χρόνια που έχουμε να μιλήσουμε, είπε να στείλει αυτό το μνμ και να με προσφωνήσει όπως βλέπετε ΕΜΕΝΑ και ενώ επίσης έχει χάσει πατέρα μόλις λίγες ημέρες στον οποίο δεν σήκωνε τηλέφωνα δεν έλεγε καλημέρα δεν δεν δεν… βλέπετε δεν την είχε συμπεριλάβει στην περιουσία που θα ήθελε, έχει όρεξη ως δικομανής να με στείλει να λογοδοτήσω λέει στη δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Θρήνoς για τη Σoφία Λεoντίτση: Πέθανε ο πατέρας της

Μόνο γέλιο μου προκαλούν κάποιοι άνθρωποι ας τους πούμε έτσι. Δεν την έφτανε φυσικά αυτό αλλά έκανε και ενα τηλεφώνημα και χωρίς κανένα λόγο άρχισε να λέει το μπαμπά μας ΑΛΗΤΗ. Τον νεκρό μπαμπα μας αλήτη… μερικά χρόνια επισης οταν ήταν εγκυος η γυναίκα του αδερφού μου σε ένα υπέροχο κοριτσάκι, σε εκείνη έστειλε ένα μνμ ουσα μητέρα παιδιών και της ευχήθηκε να το βγάλει νεκρό… το μωράκι της… άραγε εσυ γλυκιά μου σε ποιον πρέπει να λογοδοτήσεις για τις πραξεις σου και αυτά σου τα λόγια…

Έχω περάσει πολλά στη ζωή μου αν είναι να καταλήξω σε δικαστήρια για αυτόν τον ΠΑΤΕΡΑ θα το έκανα χίλιες φορές. Οποτε πάρε έναν ακόμα λόγο για να έχεις να παίζεις.
Θα αφήσω λοιπόν για λίγες μέρες αυτό εδω το μήνυμα της ντροπής με αυτά τα λίγα λόγια μου γιατί η μεγαλύτερη τιμωρία είναι η ξεφτίλα.

Αντί να ενοχλείστε από αυτά που λέμε, καλύτερο θα ήταν να ενοχλείστε από το ότι τα κάνετε. Τα φιλιά μου όπως εγώ ξέρω να τα δίνω εκεί που πρέπει το πατέρα μου δεν τον αποκάλεσε αλήτη ποτέ κανείς. Ο μπαμπάς μου από το ξαφνικό του θάνατο μου άφησε να διαχειριστώ σημαντικά χρέη στο όνομα μου.. μέσα σε μια στιγμή βίωσα την απώλεια του και έπρεπε να σηκώσω τα δικά μου μανίκια. Τον πατέρα μου όμως έμαθα να τον αγαπάω για την γλυκιά του καρδιά όσα λάθη και αν έκανε. Με την ανάμνηση του θα πορευτώ λοιπόν, θα τα φτιάξω όλα εγώ και θα τον αγαπάω για αυτό που ήταν και όχι για τα οποία λάθη του».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR