counter

Σοφία Λεοντίτση: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη – “Πήγα να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές”

Σοφία Λεοντίτση: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη – “Πήγα να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές”
Σοφία Λεοντίτση: Η εξομολόγηση για την επιλόχειο κατάθλιψη – “Πήγα να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Mega Καλημέρα” έδωσε η Σοφία Λεοντίστη, η οποία έγινε γνωστή μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του My Style Rocks”.

Η ίδια μίλησε για το παιδί της, την επιλόχειο κατάθλιψη, τη σχέση με τον πρώην σύζυγό της και την πρόταση γάμου που δέχθηκε από τον τωρινό της σύντροφο. 

«Όταν τελείωσε το My Style Rocks ήμουν ένα κορίτσι 28 ετών, η μητρότητα με άλλαξε. Πέρασα επιλόχειο κατάθλιψη, είχα φτάσει στο σημείο να κάνω κακό στον εαυτό μου τρεις φορές, όχι μία.  Την τρίτη φορά ήταν πολύ κακή και δύσκολη. Κοίταξα τον εαυτό μου στον καθρέφτη και είπα ότι πρέπει να το πάρεις αλλιώς, έχεις ένα παιδί να μεγαλώσεις. Δεν είσαι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία, θα το παλέψεις και θα βγεις νικήτρια. Δεν μετανιώνω σε καμία περίπτωση που παντρεύτηκα, γιατί απέκτησα τον Γιάννη. Αν έκανα έναν άλλον γάμο, δεν θα είχα το συγκεκριμένο παιδί στη ζωή μου», είπε αρχικά η Σοφία Λεοντίτση.

Στη συνέχεια η πρώην παίκτρια τουMy Style Rocksαποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της.

«Από μεριά μου η προσωπική μου επιθυμία ήταν να έχουμε σχέσεις φοβερές, να κάνουμε πράγματα μαζί για το παιδί μας. Μέχρι στιγμής αυτό δεν έχει γίνει δυνατό», είπε χαρακτηριστικά. 

Όσον αφορά την πρόταση γάμου που δέθηκε από τον καλό της ανέφερε: "Ήταν μια πάρα πολύ όμορφη και συγκινητική στιγμή για τη σχέση μας, για εκείνον είναι κάτι που κάνει πρώτη φορά στη ζωή του. Για μένα ήταν κάτι πιο ουσιαστικό. Αυτή τη φορά είμαι πιο κατασταλαγμένη, ήρεμη και σίγουρη. Ο Τόλης είναι δημοσιογράφος στο αθλητικό ρεπορτάζ και έχει δική του εκπομπή σε μεγάλο κανάλι… Ο γάμος θα γίνει τον Σεπτέμβρη του 2023". 

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Σοφία Λεοντίτση:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR