counter

Σοφία Βογιατζάκη: "Σε έναν χρόνο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο, δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες"

Σοφία Βογιατζάκη: "Σε έναν χρόνο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο, δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες"
Σοφία Βογιατζάκη: "Σε έναν χρόνο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο, δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες"

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» της Ερτ ήταν την Τρίτη 10/10 η Σοφία Βογιατζάκη.

Η ηθοποιός παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον ψυχικό της κόσμο και τα υπόλοιπα που της άφησε ο θάνατος της μητέρα της!

Όσα είπε η Σοφία Βογιατζάκη για τον θάνατο της μητέρα της

«Δεν έχω προλάβει να περάσω όλα τα στάδια του πένθους μετά τον θάνατο της μητέρας μου λόγω δουλειάς. Το πέρασα λίγο επιδερμικά, γιατί έχουν αρχίσει να μου βγαίνουν κι άλλες φοβίες εκτός από αυτές που ήδη είχα… Είπα πως πρέπει να λύσω τα θέματα που έχω. Υπάρχουν στιγμές που πέφτω σε τέτοια θλίψη με πολύ ασήμαντες αφορμές, που δεν ήταν στοιχείο του χαρακτήρα μου» αποκάλυψε αρχικά η Σοφία Βογιατζάκη.

«Έχει αρχίσει και το περιβάλλον μου να μου λέει “έχεις αλλάξει”, οπότε κατάλαβα ότι είναι καιρός να το ψάξω. Πάντως, τις φοβίες μου τις αντιμετωπίζω, δεν είμαι φυγόπονη» πρόσθεσε η ηθοποιός και ανέφερε πως έχει ξεκινήσει ψυχοθεραπεία.

Δείτε επίσης - Ιωάννα Παλιοσπύρου: Το ξέσπασμά της μετά τις δηλώσεις Βογιατζάκη για Κιμούλη! "Βγαίνει η συγκεκριμένη και..."

Παράλληλα, η Σοφία Βογιατζάκη εξομολογήθηκε: «Μάλλον δεν αντιμετώπισα τον θάνατο της μητέρας μου όπως θα έπρεπε γιατί πάντα ήμουν σε πολλή δουλειά και πολύ τρέξιμο και μάλλον μου έφυγε επιδερμικά…Πέρα από την πετοφοβία μου, θα σου πω κάτι άλλο. Έπρεπε η αδελφή μου να φύγει 10 μέρες στο εξωτερικό και ήμουν στο σπίτι μόνη με τον σκύλο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο μου ερχόταν η μία μαύρη σκέψη μετά την άλλη… με μεγαλύτερη φοβία ότι θα γίνει μεγάλος σεισμός, θα θαφτώ στα μπάζα και δεν θα με βρει κανείς».

«Τα πρώτα δύο χρόνια δεν μίλαγα για τον θάνατο της μαμάς, δεν ήθελα, δεν μπορούσα. Σε έναν χρόνο έφυγαν όλοι ο ένας πίσω στον άλλο. Δεν προλαβαίναμε τα νοσοκομεία και τις κηδείες. Δεν νομίζω ότι το σπίτι είναι το πρόβλημα, κάτι μέσα μου πάει λάθος και πρέπει να το βρω, να το λύσω και να γιατρευτεί» κατέληξε η αγαπημένη ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:  

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR