counter

Σόφη Πασχάλη: Το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

Σόφη Πασχάλη: Το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή
Σόφη Πασχάλη: Το άγνωστο ατύχημα που της άλλαξε τη ζωή

Η Σόφη Πασχάλη έχει κερδίσει τις εντυπώσεις στο Survivor, με την ίδια να είναι μία από τις πιο δυνατές παίκτριες των Διασήμων. Η Σόφη Πασχάλη είχε δώσει συνέντευξη στο περιοδικό People και μίλησε για ένα ατύχημα που είχε στην ηλικία των 20 και το οποίο της άλλαξε τη ζωή.

«Στα 20 μου είχα ένα ατύχημα με σκάφος στις διακοπές, το οποίο ήταν ιδιαίτερα σοβαρό. Έσπασα ένα σπόνδυλο στη μέση μου και οι γιατροί μού είπαν πως φοβούνταν ότι μετά από αυτό δεν θα μπορούσα να ξαναγυμναστώ. Τον πρώτο καιρό δεν μπορούσα καν να περπατήσω», ανέφερε η δασκάλα yoga.

Διαβάστε επίσης: Τι δήλωνε η Σόφη Πασχάλη για την ηλικία της; Throwback στις δηλώσεις της πριν το Survivor!

Εκείνη την περίοδο η Σόφη Πασχάλη εμφανιζόταν σε τηλεοπτική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου και συζητούσε για μια δεύτερη εκπομπή. «Τελικά, συνέβη το ατύχημα και έπρεπε να επαναπροσδιορίσω τα πάντα. Μια κοπέλα που γνώρισα μου πρότεινε να ασχοληθώ με τη yoga, λέγοντάς μου πως θα με βοηθήσει πολύ και τότε, θυμάμαι, της είπα: “Δηλαδή, εννοείς να προσεύχομαι;”. Όμως λίγο καιρό μετά έκανα ένα ταξίδι στην Αμερική, όπου ενημερώθηκα για όλες τις μορφές yoga, αγόρασα dvd και βιβλία και ξεκίνησα να ασχολούμαι σοβαρά, θέλοντας να διορθώσω το πρόβλημα στη μέση μου. Έπειτα από λίγο καιρό, αφού είχα βελτιώσει κατά πολύ τη φυσική μου κατάσταση, αποφάσισα να σπουδάσω το αντικείμενο, για να μπορέσω να διδάξω yoga. Πρώτα είδα τα αποτελέσματα πάνω μου και μετά ασχολήθηκα επαγγελματικά» είχε δηλώσει η Σόφη Πασχάλη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR