counter

Σκέψεις και συναισθήματα λίγο πριν γεννήσω...

Σκέψεις και συναισθήματα  λίγο πριν γεννήσω...
Σκέψεις και συναισθήματα λίγο πριν γεννήσω...

Η εγκυμοσύνη ειναι ενα υπέροχο συναίσθημα. Ενα πραγματικό θαύμα της φύσης. Οποιαδήποτε άλλη εμπειρία δε μπορει να συγκριθεί με αυτή την περιοδο. Προσπαθω να θυμηθώ κατι πιο δυνατό, κάτι που να με έχει συγκινήσει πιο πολύ, που να μου έχει δώσει μεγαλύτερη χαρά, αλλά πραγματικά δεν υπάρχει. Να σας πω την αλήθεια, ποτε δεν είχα σκεφτεί ότι θα ερχόταν ένας άντρας στη ζωη μου και θα με έκανε να θέλω τόσο πολύ να του χαρίσω ενα μωρό. Ενα μικρό πλασματάκι, που θα θα ανήκει μόνο σε εμάς τους δυο, θα εξαρτάται από εμάς, θα το φροντίζουμε και θα μεγαλώνουμε μαζί του.

Χωρίς να το καταλάβω έφτασα στον έβδομο μήνα.... ευτυχώς όλα κυλάνε καλα, όμως δεν σας κρύβω, ότι τους πρώτους μήνες μπήκαν πολλες σκέψεις στο μυαλό μου. Συνηθίζεται η έγκυος να έχει έντονες ανασφάλειες και φοβίες. Ακόμα και συνηθισμένες γυναικείες σκέψεις για το ότι θα αλλάξει όλη μου η ζωή,πως θα τα καταφέρω,τι θα κανω με τη δουλειά,για τις αλλαγές στο σώμα μου, καθώς και άλλα πολλά. Όταν μιλούσα με άλλες μαμάδες μου έδιναν συμβουλές για τα πάντα,που είχαν ως αποτέλεσμα να με αγχώνουν χειρότερα. Ξάπλωνα και όλα αυτα γυρνούσαν στο κεφάλι μου. Με τον καιρό όμως κατάλαβα ότι δεν υπαρχει σωστό και λάθος.

Ο πρώτος δάσκαλος του παιδιού μας είμαστε εμείς. Κάθε εμπειρία που βιώνουμε κατά την εγκυμοσύνη είναι προορισμένη για να του μάθει τον κόσμο στον οποίο σύντομα θα ερθει.Το δεκαπενθήμερο των διακοπών με ξεκούρασε αρκετά. Άφησα κάθε σκέψη πίσω μου, παραμέρισα το κινητό, έφαγα, κοιμήθηκα, κολύμπησα, είδα  φίλους, πέρασα χρόνο με τον άντρα μου και απόλαυσα την εγκυμοσύνη μου. Εκεί συνάντησα μια φίλη και με ρωτήσε πως αισθάνομαι που έχω πάρει κιλά και αν ντρέπομαι που βγαίνω με μαγιό. Της απάντησα πως θα ήμουν αχάριστη αν ένιωθα έτσι και πως ειναι τα πιο ωραία κιλά που εχω πάρει. Για λίγους μήνες θέλω να ξεχάσω τα "πρέπει" και να αφεθώ. Τώρα στον έβδομο μήνα, έχω μια πολύ ωραία κοιλίτσα, που μεγαλώνει μέρα με τη μέρα και νιώθω έντονα την κάθε του κίνηση. Με σπρώχνει, κλωτσάει, προσπαθεί να βολευτεί και νιώθω ότι έχουμε μια δική μας επικοινωνία. Πλέον ανυπομονώ, θελω να περάσουν γρήγορα οι δύο μήνες και να τον πάρω στην αγκαλιά μου. Να τον εχω στην αγκαλίτσα μου και να τον χαϊδεύω όλη μερα. Αυτός ο μήνας είναι μήνας προετοιμασίας δωματίου.... Την επόμενη φορα που θα τα πούμε θα έχω ετοιμάσει να σας δείξω κάποια πράγματα... Μέχρι τότε καλή σας μερα....χχχ. 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εκφράσετε την αγάπη σας ή τα παράπονα σας. Θα με βρείτε ...

Facebook: Vaso kollida A

Τwitter: V_iris_Kollida

Instagram: V_iris

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR