Μπορεί η Σίσσυ Χρηστίδου και ο Θοδωρής Μαραντίνης πριν από λίγες ημέρες να ανακοίνωσαν το τέλος του γάμου τους μετά από 13 χρόνια κοινής πορείας, ωστόσο διατηρούν άριστες σχέσεις.
Μάλιστα, ο Θοδωρής Μαραντίνης με αφορμή της Γιορτής της Μητέρας ευχήθηκε δημόσια στο Instagram στην πρώην σύζυγό του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία με τη Σίσσυ Χρηστίδου και τους δύο γιους του.
«Έχουμε γεννηθεί από αγάπη! Η αγάπη είναι… οι μητέρες μας! Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες του κόσμου…» έγραψε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.
Παράλληλα η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τα instastories μας αποκάλυψε πως ο τραγουδιστής και οι γιοι τους της έκαναν δώρο λουλούδια.


Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)