counter

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου - "Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά"

Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου - "Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά"
Σίσσυ Χρηστίδου: Ξεκαθάρισε για την Ιωάννα Μαλέσκου - "Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά"

Το πρωί του Σαββάτου 23 Μαρτίου η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από την εκπομπή της “Χαμογέλα και πάλι” θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα για την παρεξήγηση που δημιουργήθηκε μεταξύ εκείνης και της Ιωάννας Μαλέσκου.

Δείτε επίσης! Ιωάννα Μαλέσκου: "Άκουσα πολλά να λέγονται με αφορμή τη δική μου πορεία, ο όρος ‘πεζοδρόμιο’ δεν μου αρέσει"

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Επειδή δεν μπόρεσα να δω πολύ τηλεόραση αυτήν την εβδομάδα, παρόλα αυτά, μου “έσκασαν” κάτι τίτλοι “απαντάει η Ιώαννα Μαλέσκου στη Σίσσυ Χρηστίδου”. Λέω τι μου απαντάει πάλι εμένα; Τι είπα; Όλο αυτό το πώς ξεδιπλώθηκε δεν μπορώ να το πιστέψω. Από ένα site ενδεχομένως και μετά αναπαραγωγές, που αποφάσισαν να βγάλουν τον τίτλο με αυτόν τον τρόπο που τον έβγαλαν.

Εγώ αυτό που έκανα ήταν μία αυτοκριτική, βάζοντας κι εμένα μέσα, γιατί προτιμώ να το κάνω με αυτόν τον τρόπο, παρόλο που δεν είχα τοποθετηθεί εναντίον της Ιωάννας Μαλέσκου, από όσο θυμάμαι τουλάχιστον. Μιλούσα για το φαινόμενο αυτό και άνοιξε τελικά αυτή η κουβέντα, του ότι είμαστε λίγο ξινοί. Κι αυτό δεν υπάρχει μόνο στην τηλεόραση, αλλά σε πολλά επαγγέλματα, ότι όταν έρχεται κάποιος καινούριος… Ήταν όλο σε μια βάση ότι ρε παιδιά… Στην ουσία πίσω από τα δικά μου λόγια κρυβόταν ότι, ας δώσουμε την ευκαιρία και σε 5 ανθρώπους, ας μην είμαστε κλειστοί. Λέγοντας το πόσο τυχερή αισθάνομαι εγώ, που δεν έφαγα και τόσο μεγάλο πόλεμο ξεκινώντας, εξηγώντας τον λόγο. Γιατί όταν μπεις στη δουλειά γνωρίζεις κάποιους ανθρώπους, δουλεύεις, άρα μπαίνοντας μέσα στο σύστημα, το σύστημα σε υποδέχεται πιο απαλά. Αυτό είπα.

Μεταφέρθηκαν τα λόγια μου τελείως διαφορετικά στην Ιωάννα από ότι κατάλαβα. Η Ιωάννα δεν το είδε ποτέ, όπως μπορεί και οι δημοσιογράφοι που της έκαναν την ερώτηση. Να διάβασαν μόνο τους τίτλους από τα site.

Το πεζοδρόμιο είναι όταν βγαίνεις για ρεπορτάζ. Δεν είναι καθόλου υποτιμητικό. Τώρα σε κάποια μυαλά μπορεί να παραπέμπει και κάπου αλλού, αλλά εμείς δεν το είπαμε με αυτόν τον τρόπο και δεν μιλούσαμε για την Ιωάννα, είπαμε ότι εμείς κανάμε πεζοδρόμιο, ή μικρόφωνο στον δρόμο», ξεκαθάρισε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR