counter

Σίσσυ Χρηστίδου: "Βλέπαμε παιδιά με αίματα. Η αστυνομία μας έλεγε ότι δεν βρίσκει να παρκάρει"

Σίσσυ Χρηστίδου: "Βλέπαμε παιδιά με αίματα. Η αστυνομία μας έλεγε ότι δεν βρίσκει να παρκάρει"
Σίσσυ Χρηστίδου: "Βλέπαμε παιδιά με αίματα. Η αστυνομία μας έλεγε ότι δεν βρίσκει να παρκάρει"

Την έξαρση της παραβατικότητας σε νεαρές ηλικίες συζήτησαν το πρωί της Κυριακής 5 Νοεμβρίου στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι”.

Μάλιστα, η Σίσσυ Χρηστίδου περιέγραψε ένα περιστατικό που συνέβη στο κέντρο της Κηφισιάς και στο οποίο ήταν αυτόπτης μάρτυρας. Η παρουσιάστρια είχε βρεθεί στο σημείο μαζί με τα παιδιά της.

Δείτε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Το χρώμα στα νύχια της είναι σταθερά τάση & σε κάνει να ξεχωρίζεις

Όσα είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Είναι πάρα πολύ σοβαρό θέμα, δεν το συζητώ. Μας αγχώνει όλους πάρα πολύ και πρέπει να υπάρχει και έλεγχος. Θυμάστε που σας έλεγα; Ήμασταν στην Κηφισιά. Είχαν πάει τα παιδιά μας πιο κει, εμείς ήμασταν από την άλλη και γίνεται πάρα πολύ έντονος καβγάς, σε πολύ κεντρική πλατεία της Κηφισιάς.

Αρχίζουμε να βλέπουμε παιδιά να τρέχουν, φωνάζουν άλλα παιδιά, βλέπουμε παιδιά με αίματα… Καταλαβαίνουμε ότι έχει γίνει κάτι σοβαρό. Ψάχνουμε τα παιδιά μας και ταυτόχρονα παίρνουμε την αστυνομία. Ήρθε το περιπολικό μετά από 15 λεπτά. Μας ρωτούσαν που είναι τα παιδιά, τους λέμε “εκεί” και μας λένε, “δε βρίσκουμε να παρκάρουμε”.

Λέμε, “τι απάντηση είναι αυτή” και μας είπαν ότι δε γίνεται να βγει ο ένας από αυτούς. Που το καταλαβαίνω για λόγους ασφαλείας αλλά πως θα γίνει; Παράτα το στη μέση του δρόμου, σου λέμε ότι υπάρχουν παιδιά με αίματα. Θα κάτσουμε να συζητήσουμε αν μπορείς να παρκάρεις;», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR