counter

Σίσσυ Χρηστίδου: "Άνθρωπος της δουλειάς μου είπε ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα"

Σίσσυ Χρηστίδου: "Άνθρωπος της δουλειάς μου είπε ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα"
Σίσσυ Χρηστίδου: "Άνθρωπος της δουλειάς μου είπε ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα"

Με αφορμή τις δηλώσεις της Ρούλας Κορομηλά στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» για το bullying που δέχθηκε από τον Τύπο, η Σίσσυ Χρηστίδου έκανε μια τοποθέτηση για τον Γιώργο Λιάγκα.

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως άνθρωπος της δουλειάς της είπε πως έχει θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Διαβάστε επίσης! Σίσσυ Χρηστίδου: Το on air μήνυμα στον Γιώργο Λιάγκα για την Ελένη Βουλγαράκη, "Θα είμαστε πάνω από τον σβέρκο σου φέτος"

Η Σίσσυ Χρηστίδου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Εμένα πρόσφατα, μέσα στη βδομάδα, μου είπε κάποιος, δεν θα πω ποιος, άνθρωπος της δουλειάς, ότι έχω θέμα με τον Γιώργο Λιάγκα, και ότι τον παίζουμε συνέχεια στην εκπομπή. Ότι έχω εμμονή. Απάντησα: “Τι εννοείς, έχω θέμα;”. Μου αρέσει να παίζουμε θέματα που αφορούν στον Γιώργο. Τρελαίνομαι. Δηλαδή θεωρώ ότι αν τον είχα και απέναντι, θα κάναμε και πολύ ωραία συζήτηση. Θέλω να πω απέναντί μου. Και μετά σκεφτόμουν: “έτσι έχει φανεί;”. 

Ενώ είναι ένας άνθρωπος που μου αρέσει πολύ να παίζουμε. Αισθάνομαι ότι σαν εκπομπή, μας δίνει ψωμάκι. Έχω πάντα πολλά να πω σε αυτά που λέει. Δεν σημαίνει όμως ότι διαφωνώ μαζί του, ότι σε πολλά ζητήματα έχω εμμονή. Μου αρέσει να τα πιάνω. Την ώρα που θα δω την εκπομπή σπίτι μου, θέλω να του απαντήσω παιδί μου. Και μετά λέω “πάμε να το κάνουμε στην εκπομπή”. Αυτό δεν είναι εμπάθεια ούτε εμμονή, είναι αδυναμίες. Έχω αδυναμία στον Γιώργο Λιάγκα λοιπόν» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR