counter

Σία Κοσιώνη: Απαντά στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Σία Κοσιώνη: Απαντά στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού
Σία Κοσιώνη: Απαντά στο ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού

Στην εκπομπή “Super Κατερίνα” και την Ελισάβετ Οικονόμου μίλησε η Σία Κοσιώνη με αφορμή το πρώτο της βιβλίο που κυκλοφόρησε. Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για το παιδικό βιβλίο που έγραψε, αλλά απάντησε και στο ενδεχόμενο απόκτησης δευτέρου παιδιού.

Διαβάστε επίσης! Σία Κοσιώνη: Ο Κώστας Μπακογιάννης, η μητέρα και η πεθερά της στην επίσημη παρουσίαση του πρώτου της βιβλίου (Photos)

«Όλοι κρύβουμε μια παιδικότητα μέσα μας γιατί έχουμε υπάρξει παιδιά. Νομίζω ότι απολαμβάνουμε πολλές φορές να ξεχνιόμαστε και να επιστέφουμε σε εκείνον τον όμορφο κόσμο. Όσοι έχουν την τύχη να είναι γονείς, βρίσκουν την ευκαιρία να ξεφεύγουν λιγάκι.

Έγινε τυχαία, δεν είχα σκοπό να γράψω κανένα παραμύθι μέχρι που στο σχολείο του γιου μου μού ζήτησαν να μιλήσω για τη δουλειά μου. Όταν πλησίασε η ημέρα, αναρωτήθηκα πώς θα μιλήσω για αυτό σε παιδάκια 5 ετών, έτσι μου ήρθε η ιδέα να γράψω ένα παραμύθι…Ήταν πολύ χρήσιμη διαδικασία, γιατί έκανα τεστ με τον γιο μου να δω αν είναι κατανοητό το βιβλίο», είπε αρχικά η Σία Κοσιώνη και συνέχισε για το ενδεχόμενο απόκτησης δεύτερου παιδιού:

«Δεν σκέφτομαι δεύτερο παιδί, είμαι απολύτως ικανοποιημένη με το ένα παιδάκι που έχω».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR