counter

Shopping star: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που κρύβεται πίσω από τα καυστικά σχόλια

Shopping star: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που κρύβεται πίσω από τα καυστικά σχόλια
Shopping star: Αυτός είναι ο παρουσιαστής που κρύβεται πίσω από τα καυστικά σχόλια

Αν βλέπεις και εσύ Shopping star, τότε θα ξέρεις ότι τα σχόλια που γίνονται στην εκπομπή είναι επικά! Πίσω από αυτά κρύβεται μια πολύ γνώριμη φωνή, μέσω του ραδιοφώνου: Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος.

Shopping star: Ο παρουσιαστής πίσω από τα σχόλια

Έχει γράψει ιστορία και είναι αναπόσπαστο κομμάτι της επιτυχίας της εκπομπής! Τα όσα λέει σε κάθε εμφάνισή του εκτός κάμερας, μόνο με το σπικάζ προκαλούν σίγουρα εντύπωση και ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είναι αυτό που λέμε, μοναδικός στο είδος του. Μάλιστα ο ίδιος, είχε εμφανιστεί και σε κάποιο challenge του GNTM, σε ρόλο έκπληξη.

Βαγγέλης Χαρισόπουλος: Το βιογραφικό του

Μπορεί να έχει γράψει την δική του πορεία στην δημοσιογραφία, όμως ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος επιθυμούσε να ασχοληθεί με την υποκριτική στα μαθητικά του χρόνια. Αγαπάει πολύ το stand up και μάλιστα, έχει ανεβάσει μια σειρά παραστάσεων.

«Σπούδασα Αγγλική Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη. Η λογική στην ιστορία των πραγμάτων ήταν να γίνω καθηγητής. Για καλό μου, ξεκίνησα να διδάσκω σε φροντιστήρια, αλλά γρήγορα διαπί­στωσα πως το συγκεκριμένο επάγγελμα δεν μου ταίριαζε. Δεν σου κρύβω πως η πρώτη μου επι­λογή ήταν η υποκριτική. Ήθελα να δώσω εξετάσεις στο Εθνικό Θέατρο και στο ΚΘΒΕ για να γίνω ηθοποιός, αλλά τελικά δεν τα κατάφερα διότι είχα περάσει το όριο ηλικίας για να καταθέσω τα δικαιολογητικά. Η δεύτερη επιλογή μου ήταν η δημοσιογραφία και η τελευταία εκείνη του καθη­γητή Αγγλικών.'Οταν, λοιπόν, ήρθα στην Αθήνα, δεν υπήρχε Μέσο που να μην είχε το βιογραφικό μου! Χτυπούσα πόρτες παντού, έτρωγα πόρτες, αλλά οφείλω να σου πω ότι ακόμα και το 1998 τα πράγματα ήταν δύσκολα για να βρεις δουλειά», αναφέρει σχετικά με το βιογραφικό του ο Βαγέλης Χαρισόπουλος σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Η πρώτη του δημοσιογραφική συνεργασία ήταν σε ένα ένθετο της εφημερίδας Τα Νέα, και ο ίδιος λέει για αυτό: «Ήταν η καλύτερη αρχή για μένα. Νιώθω πολύ τυχερός που ξεκίνησα από τα έντυπα. Άμα ξέρεις να γράφεις, μπορείς να κάνεις τα πάντα μετά».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος έχει γεννηθεί στις 01/12/1973 και η ηλικία του είναι 49 ετών.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR