counter

Βίκυ Καγιά: Η αλλαγή στα μαλλιά της - "Δεν τα βάφω πια"

Βίκυ Καγιά: Η αλλαγή στα μαλλιά της - "Δεν τα βάφω πια"
Βίκυ Καγιά: Η αλλαγή στα μαλλιά της - "Δεν τα βάφω πια"

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες παραχώρησε η Βίκυ Καγιά. Το μοντέλο και παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για την αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της, ενώ μίλησε για το “Shopping Star” και το GNTM.

Διαβάστε επίσης! Paparazzi! Βίκυ Καγιά : Βόλτα με τα παιδιά της & άψογο look στο κέντρο της Αθήνας (Photos)

«Είμαι μια χαρά με την αποχή μου από την τηλεόραση, μου αρέσει που είμαι τηλεθεάτρια. Έφερα τα μαλλιά μου στο φυσικό μου, έβγαλα και τις ανταύγειες. Δεν βάφω τα μαλλιά μου πια, για να καταλάβεις σε τι κατάσταση βρίσκομαι. Μου αρέσει που πλέον είμαι τηλεθεάτρια. Δεν μπορώ να δώσω χρονικό όριο για το πότε θα επιστρέψω. Τώρα όμως θέλω να απολαμβάνω χρόνο με τα παιδάκια μου, τους φίλους μου, αυτά που κάνω και τώρα δηλαδή», είπε αρχικά η Βίκυ Καγιά και συνέχισε για τις δηλώσεις του πρώην συνεργάτη της, Βαγγέλη Χαρισόπουλου:

«Είπε έτσι όντως; Τον ευχαριστώ πάρα πολύ γιατί είναι πολύ τιμητικό και γλυκό. Χαίρομαι που είπε και πολύ ωραία λόγια για τη συνεργάτιδά του. Συμβαίνουν αυτά τα πράγματα και αλλάζει, μπορεί να πάνε καλά τα πράγματα, μπορεί να πάνε και κακά. Τον κύκλο αυτόν τον έχω κλείσει. Τους έκλεισα, τους άφησα πίσω μου με αγάπη, σεβασμό και καλά συναισθήματα». 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR