counter

Sexy τραγουδίστρια, διαλέγει τα ρούχα της πίστας!

Sexy τραγουδίστρια, διαλέγει τα ρούχα της πίστας!
Sexy τραγουδίστρια, διαλέγει τα ρούχα της πίστας!

Η νεαρή τραγουδίστρια Josephine είναι μία πολύ φρέσκια και σέξι παρουσία στον χώρο του τραγουδιού. Την πρωτοείδαμε στην πρεμιέρα του νυχτερινού κέντρου, Fantasia, στο πλευρό του Νίκου Βέρτη και της Αποστολίας Ζώη και σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη. Το νεανικό της λουκ και το καλογυμνασμένο της κορμί ήδη την έχουν κάνει να ξεχωρίζει από τις ανερχόμενες παρουσίες.

Πρόσφατα βρέθηκε στο ατελιέ της σχεδιάστριας Caroline de Souza και δοκίμασε αρκετές δημιουργίες της. Στις φωτογραφίες την βλέπουμε να δοκιμάζει ένα καυτό στενό κορμάκι από δαντέλα που αφήνει εκτεθειμένη την καλογυμνασμένη πλάτη της. Το σύνολο συμπληρώνει μια κοντή δερμάτινη μαύρη φούστα και τα αγαπημένα της ψιλοτάκουνα παπούτσια. Στη καθημερινότητα της προτιμά να ντύνεται και να μην κάνει υπερβολές. Λατρεύει τα casual ρούχα, ενώ από την ντουλάπα της δε λείπουν τα ψηλόμεσα κοντά σορτς.

Η Josephine ξεκίνησε να ασχολείται μικρή με τη μουσική, αφού μεγάλωσε σε μουσικό σπίτι. Όταν τελείωσε το σχολείο δεν έβλεπε την ώρα να ακολουθήσει το όνειρό της το οποίο δεν ήταν άλλο από το τραγούδι. Στη συνέχεια εντάχθηκε στο δυναμικό της Panik Records και απέκτησε μουσική στέγη, ενώ ήδη έχουν κυκλοφορήσει δυο video clip της με τίτλο «Πίσω αν γύριζα το χρόνο» και «Για μια ακόμα φορά».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR