counter

Σέρρες: Ενθουσίασε το Twitter η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη- Η συγκίνηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Σέρρες: Ενθουσίασε το Twitter η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη- Η συγκίνηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση
Σέρρες: Ενθουσίασε το Twitter η νέα σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη- Η συγκίνηση για τον θάνατο του Πάνου Νάτση

Το βράδυ της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου οι τηλεθεατές του ΑΝΤ1 έζησαν μια ξεχωριστή βραδιά.

Συγκεκριμένα, το τηλεοπτικό κοινό πήρε μια γεύση από την πολυσυζητημένη σειρά της νέας συνδρομητικής πλατφόρμας ΑΝΤ1+, “Σέρρες”.

Τα δύο πρώτα επεισόδια από τις «Σέρρες» του Γιώργου Καπουτζίδη παρουσιάστηκαν σε μια ειδική προβολή και ενθουσίασαν τους πάντες.

Η σειρά που μιλάει για την ιδιαίτερη σχέση ενός πατέρα με τον γιο του, προσφέροντας αβίαστο γέλιο, συγκίνηση και όνειρα για έναν καλύτερο κόσμο κατάφερε να “κλέψει” την καρδιά των τηλεθεατών και των χρηστών του Twitter.

Χαρακτηριστικό είναι ότι τα σχόλια στο δημοφιλές κοινωνικό δίκτυο ήταν διθυραμβικά.

Όπως ήταν αναμενόμενο, έντονη ήταν και η συγκίνηση για τον θάνατο του πρωταγωνιστή, Πάνου Νάτση. Ο γνωστός ηθοποιός έχασε τη ζωή του πριν από μερικούς μήνες όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με φορτηγό στο κέντρο της Αθήνας.

Σέρρες - Λίγα λόγια για την υπόθεση της σειράς

Στη σειρά «ΣΕΡΡΕΣ», ο ήρωας, ο Οδυσσέας, ζει στην Αθήνα, μακριά από την οικογένειά του. Η περίπλοκη σχέση με τον πατέρα του, τον Λευτέρη, τους έχει οδηγήσει στην αποξένωση. Όταν, όμως, ένα δυσάρεστο γεγονός αναγκάζει τον Οδυσσέα να επιστρέψει στις Σέρρες, όλα αρχίζουν να αλλάζουν. Έτσι, δύο ξένοι στο ίδιο σπίτι, στην ίδια πόλη, πατέρας και γιος, ξεκινούν από το μηδέν να γνωρίσουν ο ένας τον άλλο. Έχοντας στο πλευρό του τη Χρύσα και απέναντί του τη Σταματίνα, τη Νάνσυ και τον Θωμά, ο Οδυσσέας θα βοηθήσει τον πατέρα του να σταθεί ξανά στα πόδια του. Μέσα από στιγμές συγκίνησης και γέλιου, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης θα γνωριστούν πραγματικά, θα αγαπηθούν από την αρχή και θα συμφιλιωθούν με τις διαφορές τους, αλλά και με την απώλεια. Σε μια επαρχιακή πόλη, με εικόνες από μια Ελλάδα που όλοι γνωρίζουμε, ο Οδυσσέας και ο Λευτέρης ανακαλύπτουν ότι ο κόσμος είναι πιο όμορφος όταν αποδεχόμαστε τον εαυτό μας, αλλά και τους γύρω μας, για αυτό που είναι πραγματικά.

Σέρρες - Συντελεστές

Σενάριο: Γιώργος Καπουτζίδης
Σκηνοθεσία: Σταμάτης Πατρώνης
Πρωταγωνιστές: Πάνος Νάτσης, Γιώργος Γάλλος, Λένα Δροσάκη, Μαριλού Κατσαφάδου, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιώργος Βουβάκης, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Λουίζα Πυριόχου, Λένα Ουζουνίδου.

Όλα τα επεισόδια των ANT1+ Originals είναι διαθέσιμα αποκλειστικά στο antennaplus.gr

Δείτε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR