counter

Στο χειρουργείο η Σελίν Ντιόν - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Στο χειρουργείο η Σελίν Ντιόν - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει
Στο χειρουργείο η Σελίν Ντιόν - Το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει η Σελίν Ντιόν, το οποίο θα την οδηγήσει σε χειρουργική επέμβαση.

Η τραγουδίστρια, όπως έγινε γνωστό, πάσχει από μια διαταραχή στο αυτί της, η οποία ονομάζεται τυμπανοπνευμονία και της δημιουργεί πρόβλημα στην ακοή καθώς και την ομιλία.

Στην επίσημη σελίδα της διάσημης τραγουδίστριας στο facebook ανακοινώθηκε, ότι οι προγραμματισμένες συναυλίες στο Λας Βέγκας θα ακυρωθούν, λόγω του χειρουργείου στο οποίο θα υποβληθεί.

Αναλυτικότερα γράφτηκε: «Με λύπη σας πληροφορούμε πως οι εμφανίσεις της Celine Dion στο The Colosseum στο Las Vegas έχουν ακυρωθεί. H Celine αντιμετωπίζει μια διαταραχή στο αυτί της, γνωστή ως Τυμπανοπνευμονία, η οποία της δημιουργεί προβλήματα στην ακοή, κάτι που κάνει εξαιρετικά δύσκολο το να τραγουδήσει. Η ίδια βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση τους τελευταίους 12 με 18 μήνες, αλλά αντιμετωπίζει το πρόβλημα με φαρμακευτική αγωγή. Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως, τα φάρμακα δεν λειτουργούν, με συνέπεια να πρέπει να υποβληθεί σε μία μικρή επεμβατική χειρουργική επέμβαση”, ανέφερε χαρακτηριστικά η επίσημη ανακοίνωση, με την Celine Dion να απολογείται στους χιλιάδες θαυμαστές της που δεν μπορεί να κάνει το show της».


Η ανακοίνωση της Σελίν Ντιόν για τη χειρουργική επέμβαση

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR