counter

Σε καραντίνα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής – Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Σε καραντίνα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής – Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά
Σε καραντίνα γνωστός Έλληνας τραγουδιστής – Ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά

Η Φαίη Σκορδά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ανακοίνωσε το βράδυ του Σαββάτου ότι είναι θετική στον κορονοϊό.

Όπως είναι φυσικό αυτό έφερε ανακατατάξεις στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 και έτσι το “Πρωινό δεν θα βγει στον αέρα για τουλάχιστον 14 ημέρες.

Έτσι λοιπόν και οι συνεργάτες της μπήκαν σε καραντίνα, για προληπτικούς λόγους.

Ωστόσο, σε καραντίνα αποφάσισε να μπει για δύο περίπου εβδομάδες και ο τραγουδιστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης, ο οποίος ήταν καλεσμένος την περασμένη Παρασκευή στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά.

Ο ίδιος τόσο επειδή ήρθε σε επαφή με την παρουσιάστρια αλλά όσο και με τις οδηγίες από το Υπουργείο Υγείας, θα μείνει στο σπίτι του, χωρίς όμως να έχει κανένα σύμπτωμα του ιού

«Την Παρασκευή ήμουν καλεσμένος στο πρωινό του ΑΝΤ1. Με όλους τους συντελεστές τηρήσαμε τους κανόνες ασφαλείας σε σχέση με τη μετάδοση του ιού. Δεν έγιναν χειραψίες, αγκαλιές ή φιλιά. Εννοείται όμως πως για τουλάχιστον δύο εβδομάδες θα μείνω σπίτι, όχι μόνο επειδή βρέθηκα κοντά στη Φαίη που διαγνώστηκε θετική, αλλά γιατί ούτως ή άλλως, μένουμε στο σπίτι για το καλό μας και την προστασία των συνανθρώπων μας. Μην εστιάζετε μόνο στα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Η κατάσταση έχει ξεφύγει και ο ιός βρίσκεται παντού. Μείνετε μέσα για να τον περιορίσουμε και τελικά να το εξαλείψουμε. Για τους φίλους που ρωτούν, δεν έχω κανένα σύμπτωμα, αισθάνομαι μια χαρά και μόνο αν εμφανιστεί σύμπτωμα θα κάνω το τεστ. Περαστικά σε όσους νοσούν, προσοχή και υπευθυνότητα σε όλους και όλα θα πάνε καλά στο τέλος», έγραψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Δείτε την παρακάτω φωτογραφία

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR