counter

Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απαντά για το φινάλε της σειράς και τον θάνατο της Βασιλικής

Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απαντά για το φινάλε της σειράς και τον θάνατο της Βασιλικής
Σασμός: Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απαντά για το φινάλε της σειράς και τον θάνατο της Βασιλικής

Στην Αθήνα στο Θέατρο Βράχων έκανε πρεμιέρα το βράδυ της Δευτέρας (04/07) η παράσταση «Φιλοκτήτης» του Σοφοκλή, με τη Μαρία Πρωτόπαππα, τον Τάσο Νούσια και τον Γιώργο Αμούτζα.

Ανάμεσα σε όσους έδωσαν το «παρών» ήταν και η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, που μετά το τέλος της παράστασης μίλησε στις κάμερες και ρωτήθηκε για το επικείμενο φινάλε του «Σασμού».

«Είμαι περήφανη και για τους δύο» είπε αρχικά η Μαριλίτα Λαμπροπούλου για τον τηλεοπτικό «τέως σύζυγό» της Τάσο Νούσια και τον «γιο» της Γιώργο Αμούτζα.

Τι είπε για τον «Σασμό» η Μαριλίτα Λαμπροπούλου

Σχετικά με την εξέλιξη της δραματικής σειράς, η ηθοποιός δήλωσε: «Δεν γνωρίζω καθόλου τι μας γνέθουν οι μοίρες για τη νέα σεζόν, δηλαδή οι σεναριογράφοι και οι παραγωγοί μας. Ξέρω ελάχιστα πράγματα που κι αυτά ακόμα είναι υπό αίρεση και μπορεί να αλλάξουν. Από το φθινόπωρο της περασμένης σεζόν μέχρι και τώρα που ξεκινάει η νέα σεζόν, η ίδια ερώτηση μου γίνεται ξανά και ξανά. “Ποιο είναι το τέλος της Βασιλικής;” Το βιβλίο έχει αλλάξει πάρα πολύ. Δεν είναι τα γεγονότα του βιβλίου, δεν είναι καν τα πρόσωπα ακριβώς, οι χαρακτήρες, όπως είναι στο βιβλίο και δεν γνωρίζουμε ακόμα ποιο θα είναι το τέλος των ηρώων».

Τέλος, σχετικά με το φινάλε του «Σασμού» και το αν θα γίνει τελικά ο γάμος της Βασιλικής με τον Μαθιό, η Μαριλίτα Λαμπροπούλου απάντησε: «Γιατί με ρωτάτε; Δεν θέλετε να περιμένετε μέχρι την Τετάρτη να το δείτε;».

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR