counter

Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα
Σασμός: Είναι ο Νικηφόρος γιος του Μαθιού; Η απάντηση του Γιώργου Αμούτζα

Ο «Σασμός» έχει μπει για τα καλά στην καθημερινότητα του κοινού και πολλοί είναι αυτοί που θέλουν να μάθουν τι θα γίνει στις ζωές των Βρουλάκηδων και Σταματάκηδων.

Το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Αμούτζας, ο τηλεοπτικός Νικηφόρος βρέθηκε καλεσμένος στην ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Πουνέντη «Mak Attack», στον σταθμό Λάμψη.

Εκεί ο πρωταγωνιστής του «Σασμού» που έχει γίνει ιδιαίτερα αγαπητός για τις υποκριτικές του ικανότητες μίλησε για όλα και έκανε μερικές αποκαλύψεις.

Πιο συγκεκριμένα ο Γιώργος Αμούτζας αναφέρθηκε στην σχέση του με την Τζένη, στον ρόλο του, αλλά και στον Μαθιό.

«Ο Νικηφόρος θυμίζει τραγικό ήρωα. Του συμβαίνουν πολλά, έχει να περάσει πολλά ακόμα, δεν τα μαθαίνει, δεν τα ξέρει, δεν μπορεί να τα φανταστεί, να τα επεξεργαστεί.

Είμαι τυχερός που μου παρουσιάστηκε αυτή η συγκυρία. Αυτό που συμβαίνει με τον Σασμό δεν το περίμενα!» υπογραμμίζει. Ο Νικηφόρος είναι από τους χαρακτήρες που έχουν αγαπηθεί πολύ από τους τηλεθεατές και το... «απολαμβάνω. Είναι 18χρονος στη σειρά και θα μεγαλώσει, θα υπάρχει εξέλιξη. Ο ρόλος διαρκεί έως το τέλος της σειράς», δήλωσε αρχικά.

Στην συνέχεια σε ερώτηση του Μάκη Πουνέντη για τα spoiler που κυκλοφορούν ότι ο Μαθιός είναι πατέρας του Νικηφόρου, ο Γιώργος Αμούτζας απάντησε:

«Είναι αληθινή η σχέση του Μαθιού με τον Νικηφόρο. Ο Μαθιός τα αισθάνεται όλα αυτά που κάνει για τον Νικηφόρο. Τον στηρίζει, είναι δίπλα του. Στην κόντρα με τον  Αγη, στο θάνατο του πατέρα του πατέρα του… Η σχέση τους εξελίσσεται στο μέλλον… Έχουν να γίνουν ακόμη πολλά…. Δεν γνωρίζουμε ένα ο Μαθιός είναι ο πατέρας του Νικηφόρου, ούτε εμείς. Κάποια στιγμή, στο βιβλίο, ο Νικηφόρος θα φτάσει να κάνει την ερώτηση στο Μαθιό, αλλά δεν θα πάρει απάντηση…».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την συνέντευξη του Γιώργου Αμούτζα.

Σασμός - Υπόθεση

Η σκληρή ιστορία ενός σύγχρονου απαγορευμένου έρωτα, στα ορεινά χωριά του Ρεθύμνου. Ενός έρωτα που δεν έπρεπε να συμβεί γιατί οι δύο οικογένειες βρίσκονται σε μια σκληρή, πολύχρονη  σύγκρουση.    Ο αναπάντεχος έρωτας μεταξύ του Αστέρη Σταματάκη (Ορφέας Αυγουστίδης) και της Αργυρώς Βρουλάκη (Χριστίνα Χειλά Φαμέλη) είναι ένας έρωτας  παθιασμένος που θα έρθει να ταράξει τις οικογενειακές ισορροπίες, να αμφισβητήσει την αιματηρή αναμέτρηση και να ξεσηκώσει αντιδράσεις. Η βασική ιστορία εμπλουτίζεται με φόνους με αμφισβητούμενα κίνητρα.

Η ιστορία αρχίζει σήμερα…

…για να ανοίξει και πάλι τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, από εκεί που είχε σταματήσει είκοσι χρόνια πριν.

Η επιστροφή της Αργυρώς της μικρής κόρης του Μάρκου Βρουλάκη που δέχτηκε τη σφαίρα από τον Βασίλη Σταματάκη και ο έρωτάς της με τον γιο του φονιά, τον Αστέρη Σταματάκη, θα ξυπνήσει τους εφιάλτες του παρελθόντος και τα πάθη, θα αναστατώσει το χωριό και θα ξαναγράψει την Ιστορία.

Γιατί η Ιστορία μπορεί να ξαναγραφεί. Με συγχώρεση κι αγάπη. Με «σασμό».

Σασμός - Ηθοποιοί

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR