counter

Σας βλέπουν! Δείτε τα καυτά φιλιά του νιόπαντρου ζευγαριού στο Παρίσι

Σας βλέπουν! Δείτε τα καυτά φιλιά του νιόπαντρου ζευγαριού στο Παρίσι
Σας βλέπουν! Δείτε τα καυτά φιλιά του νιόπαντρου ζευγαριού στο Παρίσι

Στην πόλη των ερωτευμένων βρέθηκε το νιόπαντρο ζευγάρι Blake Lively και Ryan Reynolds. H πρωταγωνίστρια του Gossip Girl μαζί με τον καναδό πρωταγωνιστή συζυγό της έδειχναν να απολαμβάνουν το ρομαντικό ταξίδι κάνοντας βόλτα χεράκι- χεράκι στους δρόμους της γαλλικής πρωτεύουσας. Το ζευγάρι ταξίδεψε μέχρι το Παρίσι, καθώς η Blake τις τελευταίες εβδομάδες έπρεπε να ολοκληρώσει τα γυρίσματα για τα τελευταία επεισόδια του "Gossip Girl". 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε κρυφά στις 9 Σεπτεμβρίου μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα των φωτογράφων δεν έχει προλάβει ακόμα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να κάνουν το επίσημο ταξίδι του μέλιτος και βρήκε έτσι την κατάλληλη ευκαιρία, να περάσουν μερικές ρομαντικές στιγμές. Και παρόλο που σπάνια φωτογραφίζονται  μαζί, στις φωτογραφίες που εξασφάλισαν οι γάλλοι paparazzi, έδειχναν ιδιαίτερα διαχυτικοί.

Η 25χρονη Blake γνωστή για τις κομψές εμφανίσεις της παρά το τσουχτερό κρύο έκανε ακόμα μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Mε ένα μακρύ μαύρο jacket με ζώνη στη μέση και ένα μεγάλο καπέλο ήταν η πιο κομψή τουρίστρια. Ο 36χρονος Ryan επίσης με casual διάθεση φορούσε ένα μπλε παλτό και καπέλο.

Ο Ryan έκανε πρόταση γάμου στην Lively, ένα χρόνο μετά τη γνωριμία τους με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι 16 καρατίων που κόστισε 1,5 εκατομμύριο ευρώ.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR