counter

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό που τον κέρδισε στην Χριστίνα Μπόμπα και η επιθυμία να αποκτήσουν σύντομα παιδιά!

Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό που τον κέρδισε στην Χριστίνα Μπόμπα και η επιθυμία να αποκτήσουν σύντομα παιδιά!
Σάκης Τανιμανίδης: Αυτό που τον κέρδισε στην Χριστίνα Μπόμπα και η επιθυμία να αποκτήσουν σύντομα παιδιά!

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε τι τον κέρδισε στην σύντροφό του, Χριστίνα Μπόμπα, ενώ εξέφρασε ανοιχτά την επιθυμία του να αποκτήσουν σύντομα παιδιά.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Για τη σχέση σου με τη Χριστίνα μίλησες στον κόσμο πολύ γρήγορα. Τι είναι αυτό που σε έκανε να πεις «αυτή είναι η γυναίκα της ζωής μου»;

Σε πιάνω αδιάβαστη. «Πολύ γρήγορα» λες εσύ τους δέκα μήνες αφότου ξεκινήσαμε να είμαστε μαζί! Το αντίθετο ακριβώς, το κρατήσαμε κρυφό για πολύ μεγάλο διάστημα. Απλά κάποια στιγμή κουράστηκα να αποφεύγω το αυτονόητο μέσα στην καθημερινότητά μου και έτσι το κάναμε γνωστό. Αυτό που με έκανε να πω ότι είναι η «γυναίκα της ζωής μου» είναι ότι είναι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου –ειλικρινά αυτό πιστεύω εγώ–, χωρίς όμως να την ενδιαφέρει η εξωτερική της εμφάνιση και γι’ αυτό δουλεύει καθημερινά για να βελτιώσει το μυαλό της και την προσωπικότητά της!

Ποια ήταν η πρώτη σκέψη σου όταν τη συνάντησες; Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Η πρώτη σκέψη όταν την είδα πρώτη φορά πίσω από ένα γραφείο ήταν «…πλάκα κάνεις!».

Πριν φύγεις για Άγιο Δομίνικο της έκανες πρόταση γάμου στο surprise party που σου ετοίμασε. Είχες στο μυαλό σου να κάνεις την πρόταση πριν φύγεις ή προέκυψε αυθόρμητα;

Έτσι είναι, μου ετοίμασε πάρτι-έκπληξη κι εγώ έκανα τη μεγάλη έκπληξη πάνω στην έκπληξη και της έκανα την πρόταση την ίδια μέρα… το inception της έκπληξης δηλαδή! Το είχα αποφασίσει εδώ και καιρό, χωρίς να έχω καταλήξει στο πώς και το πότε. Η αναχώρησή μου για πέντε μήνες στην Καραϊβική μού έδωσε την καλύτερη ευκαιρία για να το κάνω.

Για πότε προγραμματίζετε αυτό το σημαντικό γεγονός;

Μέχρι εκεί δεν το έχω σκεφτεί… τα είχα σχεδιάσει στο μυαλό μου μέχρι την πρόταση!

Δήλωσες πως ο γάμος και τα παιδιά είναι στα άμεσα σχέδιά σας. Συνήθως οι άντρες δεν νιώθουν ποτέ αρκετά έτοιμοι για κάτι τέτοιο πριν τους συμβεί.

Λατρεύω τα παιδιά! Θα ήθελα να έχω ήδη δυο τρία να παίζουν μέσα στο σπίτι και να με ξεσηκώνουν. Ίσως φταίει το ότι θέλω κι εγώ να μη μεγαλώσω ποτέ, ίσως οι φίλοι της δικής μου ηλικίας να έχουν σοβαρέψει για τα γούστα μου και αναζητώ καινούρια «παρέα». (γέλια) Εύχομαι να μας ευλογήσει ο Θεός και να κάνουμε πολλά παιδιά!

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR