counter

Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει πως γυμνάζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει πως γυμνάζεται στον Άγιο Δομίνικο!
Σάκης Τανιμανίδης: Μας δείχνει πως γυμνάζεται στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Σάκης Τανιμανίδης βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο εδώ και έναμιση μήνα για τις ανάγκες του Survivor, ενώ η σύντροφός του, Χριστίνα Μπόμπα, πήγε εκεί πριν από περίπου μία εβδομάδα για να είναι στο πλευρό του αγαπημένου της μέχρι να ολοκληρωθεί το reality επιβίωσης.

Σάκης Τανιμανίδης - Χριστίνα Μπόμπα: Η γνωριμία, ο έρωτας, η μεγάλη θυσία και ο γάμος που έρχεται

Τόσο η Χριστίνα όσο και ο Σάκης κρατούν χαμηλό προφίλ και μπορεί να μην δημοσιεύουν συχνά φωτογραφίες από την προσωπική τους ζωή στα social media, ωστόσο, δεν είναι λίγές οι αναρτήσεις που έχουν κάνει και οι δύο από την καθημερινότητά τους στο νησί της Καραϊβικής.

Χριστίνα Μπόμπα: Δείτε την να κάνει γυμναστική στον Άγιο Δομίνικο

Το μεσημέρι της Τετάρτης 28 Μαρτίου, ο Σάκης ανήρτησε στα Instagram Stories του ένα βίντεο που τον απεικονίζει να γυμνάζεται σκληρά, κάνοντας ποδήλατο.

Όπως έχει γινεί γνωστό, κάθε πρωί ο παρουσιαστής σηκώνεται με την ανατολή του ήλιου για να γυμναστεί, να τρέξει στην αμμουδιά, να ρίξει και μια βουτιά στον ωκεανό. 

Χριστίνα Μπόμπα - Σάκης Τανιμανίδης: Δείτε τι τρώνε για πρωινό στον Άγιο Δομίνικο!

Ο Σάκης, μάλιστα, φροντίζει το σώμα του και θέλει να είναι πάντα σε φόρμα, τις περισότερες φορές, λίγο πριν την έναρξη των γυρισμάτων των δοκιμασιών, ζητά από την παραγωγή να διαγωνιστεί και ο ίδιος στα παιχνίδια, ώστε να ξέρει από πρώτο χέρι το βαθμό δυσκολίας, τον οποίο καλούνται να αντιμετωπίσουν οι παίκτες.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR